Uw openhaard staat al bij HAVE Verwarming

In de grootste kachel, haarden en schouwen showroom van Nederland staat uw nieuwe openhaard al opgesteld! U hoeft de haard en bijpassende schouw alleen nog uit te zoeken. 

zelfbouw openhaard

Of u op zoek bent naar de nostalgische openhaard waar u hout in stookt of u zoekt juist een open gas haard omdat u de rommel en het gesleep zat bent... Bij HAVE Verwarming slaagt u altijd.

 

 

 

 

Zelf samenstellen

Bij ons in de grote showroom in Lunteren (gemeente Ede) kunt u de gewenste openhaard zelf samenstellen. De breedte en hoogte van de chamotte achterwand, de diverse steenstructuren en het verloop naar uw schoorsteenpijp. U bepaalt zelf of het een front, hoek of driezijdige haard gaat worden. Vervolgens bepaalt u zelf welke korf/aslade u wilt. Verzonken, of met nostalgische gebogen tanden of misschien juist wat moderner.

 

Open gashaard

Bij nieuwbouw kunt u alles zelf samenstellen zoals hierboven staat aangegeven. Vervolgens kunnen wij in de korf/bak een gasblok inclusief houtset plaatsen van een groote die past bij uw openhaard. 

Heeft u een bestaande houthaard, dan is het enige wat u hoeft te doen, een mal maken van de grootte van de vuurplaats en wij laten voor u de gewenste vorm aslade of verzonken bak op maat maken.

 

Installeren

Voor de installatie van het gasblok, afstandbediening en wat daar verder bij komt kijken kunt u terecht bij de ervaren vakspecialisten. Heeft u zelf geen installateur? Dan verwijzen we u hier graag door naar één van onze erkende dealers bij u in de buurt.

 

 

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld