Wanders

Wanders

Sfeer en comfort komen samen

Het Achterhoekse familiebedrijf Wanders tekenen, maken bouwen hun eigen haarden en kachels in de eigen fabriek in Netterden. Sinds eind jaren zestig produceren zij hoogstaande houtkachels Lees meer

Het Achterhoekse familiebedrijf Wanders tekenen, maken bouwen hun eigen haarden en kachels in de eigen fabriek in Netterden. Sinds eind jaren zestig produceren zij hoogstaande houtkachels en gashaarden. Dagelijks werken 40 mensen in de compleet geoutilleerde fabriek in Nederland met zorg aan de productie van kachels en haarden, besteld door klanten in Nederland en ver daar buiten. De haarden en kachels die Wanders bouwt vinden hun oorsprong op de eigen tekentafel. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en door voortdurend de blik op de toekomst te richten, is Wanders in staat om ieder jaar nieuwe en bijzondere kachelproducten te ontwikkelen.

Lees minder
adjustments Filters
Wanders
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Oer Hollandse kwaliteitsfabrikant

Bij Wanders fires & stoves produceren ze helemaal zelf. In de compleet gevulde fabriek met alle machines die nodig zijn in Nederland werken iedere dag 40 mensen met zorg aan de productie van haarden en kachels. De haarden en kachels die ze bouwen zijn gemaakt op eigen tekentafels. Wanders beheerst het gehele proces, van de inkoop van de kwaliteitsmaterialen tot de planning en logistiek. Hierdoor kunnen ze u een zeer hoge leverbetrouwbaarheid verzekeren.

 
Wanders is gespecialiseerd in gashaardenhoutkachels en inzethaarden
 • met een doorlopende ruit
 • in zowel gas als hout

 

 

 

 

Wanders haarden in ons Experience Center 

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs in ons Experience Center in Lunteren. Daar hebben we de verschillende haarden van Wanders (brandend) opgesteld staan. Tot ziens! 

Ontdek al onze merken 

Wij verkopen sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Artel Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google