De pelletkachels van K-Stove

K-Stove is een Nederlands merk pelletkachels en worden geproduceerd in Mijdrecht. De pelletkachels van K-Stove zijn ontwikkeld om de beste prestaties te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Alle pelletkachels zijn voorzien van de nodige certificeringen en een goede garantieregeling. De pelletkachels van K-Stove realiseren een mooi vuurbeeld en geven op een duurzame en verantwoorde manier warmte af. De voordelen voor de eindgebruiker zijn groot, zo zijn de K-Stove pelletkachels voordelig in aanschaf (en op elke pelletkachel kunt u minimaal €500,- subsidie verkrijgen) en gebruik, realiseren ze een hoog rendement en stookt u op een voordelige en milieubewuste manier.

BEKIJK DE PELLETKACHELS VAN K-STOVE

Pellets als brandstof

Een pelletkachel van K-Stove brandt op pellets. Een pellet wordt gemaakt van zaagsel of schoon resthout, dat onder hoge druk door een machine wordt samengeperst tot kleine, ronde staafjes, genaamd pellets. Er zit veel kwaliteitsverschil in pellets. K-Stove adviseert het gebruik van EN – A1plus gecertificeerde pellets. Deze pellets zijn van hoge kwaliteit en verantwoord om te stoken. Met het gebruik van deze EN – A1plus gecertificeerde pellets is tevens de garantie gewaarborgd!

MEER INFORMATIE

"Het is het beste om oud hout te verbranden, oude wijn te drinken, oude vrienden te vertrouwen en oude auteurs te lezen"- Francis Bacon

Kies voor een K-Stove pelletkachel

  • Bespaar al snel meer dan 50% op uw gasrekening
  • Rendementen van ruim 90% mogelijk
  • CV-pelletkachel is eenvoudig aan te sluiten op uw CV
  • Temperatuur is volledig programmeerbaar
  • Slechts 0,5% as
  • Eenvoudig in gebruik
  • Onuitputtelijke brandstof en CO2 neutraal

Bespaar flink met een K-Stove pelletkachel

Met een pelletkachel van K-Stove kunt u veel besparen op uw stookkosten. Het is voordelig stoken met pelletkachels en bovendien kunt u subsidie verkrijgen op de aanschaf van een pelletkachel. De investering in een K-Stove pelletkachel is dus al snel terugverdiend. Het stoken van een pelletkachel is niet alleen voordelig, maar u stookt ook nog eens milieubewust.

Subsidieregeling pelletkachels

Voor een pelletkachel krijgt u € 50 per kW vermogen van de kachel, met een minimum van € 500. Alle nieuwe modellen komen in aanmerking voor de subsidieregeling die door het RVO vanaf 4 januari 2016 ingesteld is. Dat wil dus zeggen dat u indien u één van deze modellen aanschaft u recht heeft op een subsidie bedrag van € 500,00! Bij de nieuwe K-Stove Saphire Hydro zelfs tot €1400,-

MEER INFORMATIE

Rintje kiest ook voor K-Stove

“K-Stove pellet kachels zijn ontwikkeld om de beste prestatie mogelijk te leveren tegen een aantrekkelijke prijs, en dat is de reden dat ik in zee ben gegaan met K-Stove!

De K-Stove CV-pelletkachel

De Saphire is een CV-pelletkachel met een moderne uitstraling. Waarom zou functionele verwarming niet gecombineerd worden met stijl en mooi uiterlijk? Deze mooie pelletkachel heeft een pelletcontainer van 28 kg waardoor u een mooie tijd heerlijk door kunt stoken. Deze kachel kan het hele huis aangenaam verwarmen.

BEKIJK DE K-STOVE SAPHIRE

 

Populaire K-Stove kachels

Raak geïnspireerd door de pelletkachels van K-Stove


Breng een bezoek aan hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de grote collectie brandend opgestelde kachels van K-Stove.

Bezoek HAVÉ