Hoge kwaliteit
Kachels & liftdeurhaarden

Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht. Spartherm werkt er namelijk continu aan om dit statement waar te maken – dag in dag uit. Bijzonder hoogwaardige kwaliteit van de producten vormt de basis voor Spartherm.

Alles voor de tevreden klant

Spartherm staat als familiebedrijf garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Het merk overtuigt haar klanten doormiddel van zeer moderne, duurzame, technisch uitermate sterke houtkachels Spartherm ziet zichzelf, haar producten en de klant als één geheel.

Voortdurende innovaties

Spartherm is een relatief jonge speler op de markt van haarden en kachels. Het bedrijf is in 1986 opgericht. Waar ze als een klein bedrijf dat sloten maakte zijn begonnen, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van de liftdeurhaarden.

Het succes van Spartherm is te danken aan de hoge technische kwaliteit van de producten in combinatie met een eigentijds, steeds vernieuwd, design. Mede dankzij de voortdurende innovaties op het gebied van verbrandingstechnologie, toegepast in de Spartherm houthaarden, worden ze wereldwijd verkocht in 33 landen.

'Kwaliteit, innovatie en design, dat is wat telt bij Spartherm'

Inbouwhaard met liftdeur
Spartherm presenteert moderne, duurzame, mooie en veilige inbouwhaarden die technisch en constructief overtuigen. Voor deze inbouwhaarden gebruikt Spartherm vakkennis en fijngevoeligheid, want het gaat tenslotte om het hart van uw woonkamer.

Bekijk alle liftdeurhaarden

Vrijstaande houtkachels
De succesvolle vrijstaande houtkachels van Spartherm hebben een eigentijdse uitstraling. En zien er degelijk uit, de kwaliteit straalt ervan af. Alle ingredienten voor gezelligheid en warmte. Ervaar hetzelf.

Kwaliteit en kwantiteit

In twee fabrieken, op een productieoppervlak van in totaal circa 35.000 m² plant, ontwikkelt en produceert Spartherm ieder jaar meer dan 55.000 houtkachels en haarden met de modernste installaties, efficiënte productieprocessen en de beste kwaliteit. Momenteel heeft Spartherm ongeveer 500 medewerkers die verdeeld zijn over twee locaties. Het hoofdkantoor staat nabij Osnabruck en de fabriek in Polen.

Optimaal vuurzicht door de frameloze liftdeuren

De gepatendeerde serie PREMIUM liftdeurhaarden van Spartherm biedt u het maximale vuurzicht. Dit komt door de onzichtbare lijsten waardoor niets het zicht op het vuur belemmerd. De stevige deurconstructie zorgt ervoor dat de deur niet kan torderen, deze deur is zeer solide en soepel te bedienen. Verder staat de PREMIUM serie garant voor een efficiënte verbranding met een hoog rendement.

BEKIJK DE HELE SERIE
Maatwerk

Met grote inzet en zorgvuldigheid maakt Spartherm ook persoonlijke pronkstukken. Eigenlijk is niets ons te gek. Bijzondere dromen van de klanten worden op maat gemaakt. Echt individueel maatwerk dat niets te wensen overlaat.

BEKIJK ALLES VAN SPARTHERM

Laat de kachels en haarden van Spartherm u inspireren


Bezoek hét Experience Center van Nederland en ervaar de enorme collectie Spartherm haarden en kachels.

BEZOEK HAVÉ