Fair Fires

Fair Fires

Sfeer en comfort komen samen

Fair Fires is een gerenommeerd merk dat zich onderscheidt moderne haarden die antwoord geven op het sfeergevoel van de toekomst. Het merk is tot stand gekomen door een samenwerking met een drietal toonaangevend trendsettende fabrikanten. Met de haarden van Fair Fires heeft u de optimale controle over warmte, licht en het geluid van knetterend Lees meer

Fair Fires is een gerenommeerd merk dat zich onderscheidt moderne haarden die antwoord geven op het sfeergevoel van de toekomst. Het merk is tot stand gekomen door een samenwerking met een drietal toonaangevend trendsettende fabrikanten. Met de haarden van Fair Fires heeft u de optimale controle over warmte, licht en het geluid van knetterend houtvuur binnen handbereik. 

Lees minder
adjustments Filters
Fair Fires
Elektrisch
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Fair Fires elektrische haarden

Fair Fires is een vooraanstaand merk dat zich richt op het creëren van moderne haarden die het toekomstige sfeergevoel belichamen. Dit merk is het resultaat van een samenwerking met drie toonaangevende fabrikanten die trends zetten in de industrie. Met Fair Fires streven ze naar een innovatieve benadering om prachtige en levensechte elektrische haarden te produceren.

Ontdek de voordelen van Fair Fires

Daarom kies je voor een TRU Vizion elektrische haard:

 • Geniet van een uiterst realistisch vlambeeld, waarbij je zelf de intensiteit van de vlammen kunt regelen.

 • Plaats alle modellen als hoek-, front- of panoramische haard naar keuze.

 • Personaliseer je eigen vlammenspel, alles is aanpasbaar naar jouw voorkeur.

 • Kies uit twee ambachtelijk vervaardigde keramische houtsoorten of echte houtblokken voor je haard. Bepaal zelf de inrichting van de houtset met een volumeregeling voor een knisperend houtvuur.

 • Bedien elke haard met gemak via de meegeleverde afstandsbediening, de app of via Alexa (voice control).

 • Voorzie alle haarden van anti-reflex glas indien gewenst.

 • Ervaar de verwarmingselementen en fluisterzachte ventilator in elke haard, met programmeerbare functies.

 • Voldoe aan de hoogste normen, aangezien alle haarden volledig CE-conform zijn en zijn uitgerust met energiezuinige LED-technologie.

 • Gebruik elke haard met het grootste gemak via een standaard 230 Volt huisaansluiting.

 • Profiteer van de zekerheid van twee jaar garantie bij de levering van elke haard, uitbreidbaar naar vijf jaar indien gewenst.

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over elektrische haarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de elektrische haard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de elektrische haard.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

Leer alles over elektrische kachels in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een elektrische haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google