Driezijdige gashaard

Driezijdige gashaard

Sfeer en comfort komen samen

Met een driezijdige gashaard beleef je het vuur optimaal. Het vuurbeeld is dus vanaf drie zijden te bewonderen. Dit geeft een ruimte extra sfeer. Vele merken gashaarden hebben een of meerdere driezijdige gashaarden in het assortiment Lees meer

Met een driezijdige gashaard beleef je het vuur optimaal. Het vuurbeeld is dus vanaf drie zijden te bewonderen. Dit geeft een ruimte extra sfeer. Vele merken gashaarden hebben een of meerdere driezijdige gashaarden in het assortiment opgenomen.

Lees minder
adjustments Filters
Gas
Driezijdig
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Wat is een driezijdge gashaard?

Een (driezijdige) gashaard is een haard die warmte produceert door het verbranden van gas. Deze haarden zijn aangesloten op het gasnet (of op propaan flessen) en worden zo dus altijd voorzien van voldoende brandstof. Vandaag de dag zijn gashaarden zo realistisch dat ze amper van een echt houtvuur zijn te onderscheiden. Het stoken van een gashaard biedt daarnaast ook vele voordelen.

De brandstof voor de gashaarden wordt moeiteloos aangevoerd. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over de brandstof zoals dat wel het geval is bij houtkachels en pelletkachels. Daarnaast is de warmteafgifte van elke gashaard is uitstekend regelbaar, met een druk op de knop heeft u een prachtig vuurbeeld. Dit realiseert u middels een afstandsbediening of via uw mobiele telefoon of tablet met een app.

Een gashaard heeft ook nog eens een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. De meeste moderne (gesloten) gashaarden realiseren een hoog rendement, wat ervoor zorgt dat u het maximale uit uw haard haalt.

 

 

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bewonder de collectie driezijdige haarden zelf 

Wilt u advies welke driezijdige haard het beste bij u past? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren en laat je informeren.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google