Filteren

Ontdek de grote collectie gashaarden en gaskachels van HAVÉ Verwarming

Een gashaard is altijd een goede keuze. Geen zorgen, want altijd en op elk gewenst moment kunt u genieten van een prachtig vlammenspel. Gaskachels zijn niet alleen met één druk op de knop (of via uw telefoon of tablet) eenvoudig te bedienen, maar u bent altijd voorzien van brandstof (gas). Twijfelt u nog over het aanschaffen van een gashaard? Omdat u bijvoorbeeld vreest om de sfeer van een echt knapperend houtvuur van een houtkachel te moeten missen? Geen zorgen, vandaag de dag is het vlammenspel van een gashaard bijna niet meer te onderscheiden van een echt haardvuur. Daarbij hebben gashaarden vaak een strakke en moderne uitstraling, hoeft u zich geen zorgen te maken over de brandstof en bent u verzekerd van een hoog rendement en een veilige situatie. Bewonder onze collectie en ontdek de voordelen én de schoonheid van een gashaard.

 

Filters:
 1. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 327

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. DRU Global 70XT BF
  DRU Global 70XT BF
  Brandend in de showroom
  3.152
 2. Element4 Sky Small Tunnel NIEUW!
  Element4 Sky Small Tunnel
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  5.355
 3. Element4 Sky Small Front NIEUW!
  Element4 Sky Small Front
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  5.034
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 4. DRU Trio gaskachel
  DRU Trio gaskachel
  Brandend in de showroom
  3.297
 5. DRU Global 70XT CF (Open Systeem)
  DRU Global 70XT CF (Open Systeem)
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.261
 6. DRU Global 55XT CF (Open Systeem)
  DRU Global 55XT CF (Open Systeem)
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.990
 7. DRU Global 120 BF
  DRU Global 120 BF
  Brandend in de showroom
  3.500
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 8. DRU Global 100 BF
  DRU Global 100 BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.271
 9. DRU Global 120 Corner BF
  DRU Global 120 Corner BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.729
 10. DRU Global 100 Corner BF
  DRU Global 100 Corner BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.500
 11. DRU Global 120 Triple BF
  DRU Global 120 Triple BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.843
 12. DRU Global 100 Triple BF
  DRU Global 100 Triple BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.614
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 13. DRU Global 60 Triple BF
  DRU Global 60 Triple BF
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.089
 14. Element4 Summum 140 Roomdivider NIEUW!
  Element4 Summum 140 Roomdivider
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  7.313
 15. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 327

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Gashaarden

De gashaard

Een gashaard is een haard die warmte produceert door het verbranden van gas. Deze haarden zijn aangesloten op het gasnet (of op propaan flessen) en worden zo dus altijd voorzien van voldoende brandstof. Vandaag de dag zijn gashaarden zo realistisch dat ze amper van een echt houtvuur zijn te onderscheiden. Het stoken van een gashaard biedt daarnaast ook vele voordelen.

De brandstof voor de gashaarden wordt moeiteloos aangevoerd. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over de brandstof zoals dat wel het geval is bij houtkachels en pelletkachels. Daarnaast is de warmteafgifte van elke gashaard is uitstekend regelbaar, met een druk op de knop heeft u een prachtig vuurbeeld. Dit realiseert u middels een afstandsbediening of via uw mobiele telefoon of tablet met een app.

Een gashaard heeft ook nog eens een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. De meeste moderne (gesloten) gashaarden realiseren een hoog rendement, wat ervoor zorgt dat u het maximale uit uw haard haalt.

Het verschil tussen een open- en gesloten gashaard 

We kunnen de gashaarden globaal indelen in twee groepen. De gashaard met een open verbrandingssysteem of met een gesloten verbrandingssysteem.

Open gashaard systeem

Bij een gashaard met een open systeem komt de benodigde zuurstof direct vanuit de ruimte waar de haard staat. Lees hier meer over de open systeem gashaarden.

Gesloten gashaard systeem

Bij een gesloten gashaard staat het vuur van de gashaard nooit in een directe, open verbinding met het vertrek. De vlammen zitten altijd achter het glas van de kachel of haard. Lees hier meer over de gesloten systeem haarden.

Veiligheid

Gashaarden zijn tegenwoordig voorzien van realistische houtstammen sets. Deze houtsets zijn amper meer van echt hout te onderscheiden. Daarnaast kan er vaak ook gekozen worden voor (kiezels)stenen als inrichting van de haard. Vanuit de fabrikant worden meestal voorschriften bijgesloten bij haarden. De meeste gashaarden mogen enkel volgens dit nauwkeurige voorschrift ingericht worden met de meegeleverde set, dit heeft te maken met de veiligheid. 

Alle gashaarden die HAVÉ Verwarming levert zijn voorzien van een CE-keur. Dit houdt in dat de haard is gekeurd door erkende instanties.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaarden, inbouw gashaarden, inzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders.

 

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: