Element4 Bio-ethanolhaarden

Element4 Bio-ethanolhaarden

Sfeer en comfort komen samen

Het indrukwekkende ontwerp van de Sky haarden van Element4, samen met dubbele branders en een prachtig vuurspel, kenmerkt deze de serie bio-ethanol haarden van Element4. Deze haarden zijn beschikbaar in de vertrouwde varianten: een front haard, tunnelhaard of roomdivider, verkrijgbaar in de afmetingen small, medium of Lees meer

Het indrukwekkende ontwerp van de Sky haarden van Element4, samen met dubbele branders en een prachtig vuurspel, kenmerkt deze de serie bio-ethanol haarden van Element4. Deze haarden zijn beschikbaar in de vertrouwde varianten: een front haard, tunnelhaard of roomdivider, verkrijgbaar in de afmetingen small, medium of large.

Lees minder
adjustments Filters
Element4
Bio-Ethanol
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Element4 bio-ethanolhaarden

De haarden uit de bio-ethanol reeks van Element4 beschikken over een vermogen van 6-7 kW. Dat betekent dat de Element4 bio-ethanol haarden garant staan voor een heerlijke, comfortabele warmte. De haarden zijn te bedienen met een handzender en beschikt over drie verschillende vuurinstellingen. Al deze unieke eigenschappen bij elkaar maken deze haarden nu al bijzonder!

Ontdek de voordelen van de bio-ethanolhaarden van Element4

 • Dubbele brander

 • 3 standen, te bedienen met afstandsbediening

 • 5 liter inhoud om 5 uur mee te branden

 • Kan zowel afvoerloos, als concentrisch aangesloten worden

 • Automatisch vulsysteem

 • Ook toepasbaar als outdoor haard

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over bio-ethanol haarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de elektrische haard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de elektrische haard.

Ontdek al onze merken 

Naast bio-ethanol haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

Leer alles over bio-ethanolhaarden in ons kenniscentrum

Een bio-ethanolhaard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de bio-ethanolhaard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een bio-ethanol haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google