DRU Elektrische haarden

DRU Elektrische haarden

Sfeer en comfort komen samen

DRU is al sinds 1754 bezig met het ontwerpen van kachels en haarden. Naast kwaliteit, heeft DRU de afgelopen jaren ook veel aandacht besteed aan vormgeving en bedieningsgemak. De Lees meer

DRU is al sinds 1754 bezig met het ontwerpen van kachels en haarden. Naast kwaliteit, heeft DRU de afgelopen jaren ook veel aandacht besteed aan vormgeving en bedieningsgemak. De elektrische haarden van DRU zijn door het levendige vuurspel en het geluid van knisperend hout echte sfeermakers! Daarnaast zijn de Virtuo haarden te verkrijgbaar als front, hoek- en driezijdige haard, zo past er altijd een DRU Virtuo in jouw woonkamer.

Lees minder
adjustments Filters
DRU
Elektrisch
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

DRU elektrische haarden

De elektrische haarden van DRU zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Met deze technieken kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten vlambeelden instellen en maakt de kachel het geluid van een knisperend houtvuur. Door deze technieken is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Daarbij zijn alle haarden voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanaf de bank de haard naar uw wens kan instellen. Wat een elektrische haard zo gemakkelijk maakt, is dat de haard overal geplaatst kan worden in een ruimte met een stopcontact. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt al genieten van een gezellig vuurbeeld!

Naast de gezelligheid, beschikken de elektrische haarden van DRU ook over een verwarmingsfunctie, dat voor extra sfeer zorgt. De elektrische haarden stralen maximaal 2kW uit. Dit is perfect wanneer u niet de gehele ruimte wilt verwarmen, maar de warmte wel wilt voelen als u dicht bij de haard zit. 

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over elektrische haarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de elektrische haard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de elektrische haard.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

 

Leer alles over elektrische kachels in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een elektrische haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google