Doorkijk Elektrische Haard

Doorkijk Elektrische Haard

Sfeer en comfort komen samen

Doorkijk elektrische haarden zijn schaars. Er zijn namelijk maar een aantal elektrische doorkijkhaarden verkrijgbaar. Faber en Dimplex zijn namelijk de enige merken die deze haarden in hun assortiment hebben. De elektrische doorkijkhaard is verder hetzelfde als de andere Lees meer

Doorkijk elektrische haarden zijn schaars. Er zijn namelijk maar een aantal elektrische doorkijkhaarden verkrijgbaar. Faber en Dimplex zijn namelijk de enige merken die deze haarden in hun assortiment hebben. De elektrische doorkijkhaard is verder hetzelfde als de andere doorkijkhaarden: het vuur is te beleven van twee verschillende kanten. Natuurlijk kan er met de diverse cassettes (inzet elektrische haarden) ook zelf een doorkijk variant gemaakt worden.

Lees minder
adjustments Filters
Elektrisch
Doorkijk

Bezoek ons Experience Center

Alle varianten en mogelijkheden van de elektrische haarden bekijken? Kom dan naar ons Experience Center.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Nestor MartinOlsbergSparthermTrimline Fires, Thermorossi, Wanders en Xaralyn.

 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google