Doorkijkhaard

Doorkijkhaard

Sfeer en comfort komen samen

De doorkijkhaard of -kachel wordt vaak ingezet om een grote ruimte te delen (roomdivider) of om juist twee afgesloten ruimten meer met elkaar te verbinden. De voordelen zijn onder andere dat het vuur van meerdere kanten te zien is. Daarnaast is de Lees meer

De doorkijkhaard of -kachel wordt vaak ingezet om een grote ruimte te delen (roomdivider) of om juist twee afgesloten ruimten meer met elkaar te verbinden. De voordelen zijn onder andere dat het vuur van meerdere kanten te zien is. Daarnaast is de warmteverspreiding van de haard ook beter omdat de doorkijkhaard of doorkijkkachel aan beide ruimtes warmte kwijt kan.

Lees minder
adjustments Filters
Doorkijk
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

De voordelen van een doorkijkhaard

Een doorkijkhaard, ook wel een tunnelhaard of roomdivider genoemd, is een toegevoegde waarde voor elk vertrek. Door de doorkijkhaard te plaatsen als roomdivider in één ruimte of tussen twee ruimtes ontstaat er een stijvolle afscheiding in huis. Een doorkijk haard maakt het mogelijk om te genieten van warmte en een prachtig vlammenspel vanuit meerdere ruimtes. Een doorkijk haard wordt in een muur of wand geplaatst, waar het haardvuur aan beide kanten/ ruimtes zichtbaar is. Ook verwarmt een doorkijkhaard twee ruimtes. Zo bespaart u energie en energiekosten.

Doorkijkhaard hout

Naast doorkijk kachels zijn haarden en kachels in vele soorten en maten te verkrijgen. Het belangrijkste verschil wordt gemaakt in het type brandstof. Bij ons vindt u dan ook houtkachels in de vorm van een doorkijkhaard. Een houthaard als roomdivider levert u aan twee kanten een knisperend haardvuur op. De sfeer van een houthaard is ongeveëvenaard. Het knisperende vuur van meerdere kanten bewonderen geeft een ongekende luxe. Daarbij verwarmt u direct twee ruimtes.

Doorkijkhaard gas en bio-ethanol

Ook in ons uitgebreide assortiment gashaarden komt u doorkijkhaarden tegen. Met levensechte, flikkerende vlammen en het bedieningsgemak leent ook de gashaard zich perfect als roomdivider. Met één druk op de knop verwarmt u twee ruimtes en geniet u op meerdere plekken van uw haardvuur. Doorkijkhaarden zijn ook verkrijgbaar als bio-ethanolhaard.

Doorkijkhaard elektrisch

Elektrische haarden hebben veel voordelen. Er is geen gasaansluiting nodig, geen mogelijke rookoverlast en toch een echte sfeermaker in huis. Ook elektrische haarden kunnen als doorkijkhaard gebruikt worden. Met speelse vlammen aan beide kanten van de kamer heeft u zo een blikvanger in meerdere vertrekken.

Ontdek onze merken doorkijkhaarden

Bij HAVÉ Verwarming vindt u doorkijkhaarden van topmerken zoals DimplexDRUElement4FaberJanco de JongSparthermThermocet en Wanders

Ervaar het zelf

Een doorkijkhaard met eigen ogen bewonderen? U bent van harte welkom in ons grote Experience Center om daar verschillende opgestelde doorkijkhaarden te komen bekijken.

 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google