EK63:

Verlangen naar hi-tech, bewust van besparingen, in combinatie met een "groene" ziel.

EK63 is een merk van Edilkamin. Het biedt "slimme" oplossingen voor de nieuwste generatie verwarming en tegelijkertijd toch betaalbaar: de nieuwste technologieën van vandaag liggen nu binnen ieders bereik.

 

Niet meer enkel een programmering van de verwarming, maar een heus beheer van de warmte in huis, op elk moment van de dag, op basis van uw persoonlijke dagprogramma! De pelletkachels en inzetkachels met geïntegreerde Wi-Fi van EK63 staan hiermee direct in contact met de gebruiker, die op elk moment het comfortniveau in huis kan kiezen.

 

Bekijk het EK63 aanbod have-arrow

EdilKamin pelletkachels
EdilKamin Myrna pelletkachel

De kwaliteit van EK63 pelletkachels:

Het doel van EK63 is om producten van "topkwaliteit" binnen ieders bereik aan te bieden. Van zorgvuldig ingekochte grondstoffen, tot assemblage door gekwalificeerd personeel, tot het gebruik van ultramoderne apparatuur; alles in het productieproces heeft hoge normen die zich vertalen in een warme kwaliteit.

Wanneer een product het productieproces verlaat, wordt het gecontroleerd en getest om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Met een traceerbaarheidssysteem kan het product en het afzonderlijke onderdeel, indien nodig, worden getraceerd om snel tot een oplossing van het probleem te komen. Van concept tot installatie, in elke fase staat de tevredenheid van onze klanten centraal.

 

Pelletkachels van EK63

Pelletkachels van EK63 zijn het ultieme gemak: ze schakelen in en uit op geplande tijdstippen en kunnen zelfs op afstand worden geprogrammeerd met een mobiele telefoon.

Air Tight vrijstaande pelletkachels

Air Tight pelletkachels zuigen de lucht rechtstreeks van buiten aan. Deze toestellen zijn ideaal voor gebruik in moderne huizen, waar een efficiënte verwarming gegarandeerd wordt door een hoge mate van thermische isolatie.

 

Pellet inzetkachels

Pellet inzetkachels zijn de ideale oplossing om een oude open haard die rook uitstoot, niet genoeg warmte geeft of te veel hout verbruikt, om te vormen tot een efficiënte, schone en zuinige verwarmingsmachine.

Bekijk de pelletkachels van EK63 have-arrow

EdilKamin EVO Pellethaard
EdilKamim Lena pelletkachel

E-Smart-technologie

Zorgeloos genieten van een prachtige verbranding

E-Smart is het innovatieve systeem, met geïntegreerde wifi, dat kachels en pelletkachels uit het EK63-assortiment verbindt met het wifi-netwerk in huis.

Eenvoudig en intuïtief verwarmingsbeheer is mogelijk via het beeldscherm, de SmartEK63-App of de optionele afstandsbediening. E-Smart is verwarming die uw levensstijl volgt, zowel binnen- als buitenshuis!

 

Uitgelichte EK63 pelletkachels

Ontdek de prachtige pelletkachels van EK63. Kom naar HAVÉ Verwarming, bezoek ons Experience Center en bekijk de volledige collectie.

NieuwEK63 Berry90+
Vrijstaand
Niet opgesteld in showroom
€ 2.493
NieuwEK63 Tweed90+
Vrijstaand
Niet opgesteld in showroom
€ 2.735
NieuwEK63 Yung130++
Vrijstaand
Niet opgesteld in showroom
€ 3.739
NieuwEK63 Zone80
Vrijstaand
Opgesteld in showroom
€ 1.984

Ontdek EK63 pelletkachels ook in ons Experience Center

Een pelletkachel is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google