Faber gashaarden & gaskachels

Faber gashaarden & gaskachels

Sfeer en comfort komen samen

Faber neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande gashaarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in. Gashaarden van Faber zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Perfect voor wie de sfeer en gezelligheid Lees meer

Faber neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande gashaarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in. Gashaarden van Faber zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Perfect voor wie de sfeer en gezelligheid van een echt haardvuur zoekt, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen of bijvoorbeeld niet met houtblokken wil sjouwen. Lekker makkelijk, met de afstandsbediening de gashaard even aan zetten.

Lees minder
adjustments Filters
Faber
Gas
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

De premiumlijn met Step Burner

In veel 'landscape' gashaarden van Faber is de Step Burner verwerkt. Deze revolutionaire gasbrander laat altijd een mooi vlammenspel zien, of er nu weinig of veel warmte gewenst wordt. Goed geïsoleerde woningen en vloerverwarmingen laten zich daardoor zowel in de zomer als in de winter prima combineren met de gashaarden van Faber.

Deze door Faber ontwikkelde gasbrander is op een unieke manier regelbaar. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, zet u met één druk op de knop de beide zijbranders uit. U heeft dan alleen in het midden vuur, en dat is ook nog goed zichtbaar! Nog een stapje terug en dan worden deze vlammen lager, maar ze geven nog steeds het brede beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De Faber gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.

Step Burner toegepast

Faber heeft de succesvolle haarden series Relaxed en Aspect vernieuwd om ze nog beter in het interieur te laten passen. Zo hebben de grote inbouw gashaarden: Relaxed Premium L (breedte 1,20m) en Relaxed Premium XL (1,50m) een veel smaller frame gekregen. Door dit minimalistische ontwerp wordt het idee van een open haard nog meer versterkt. De Relaxed Premium kan worden geleverd met een zwarte, glazen achterwand. Door op een natuurlijke manier het vuur te weerspiegelen zorgt deze wand voor extra diepte en beleving in uw gaskachel.

Matrix lijn

De nieuwste brander wordt in deze Matrix serie gebruikt. Bij deze brander komt het vuur echt uit de blokken. Ook hier kan weer een brander uitgezet worden. Een groot voordeel van de Faber Matrix haarden is dat er bij het uitzetten van die brander nog steeds vuur uit de blokken komt en het vuur daardoor nog steeds hoog blijft terwijl het afgegeven vermogen (warmte) bijna gehalveerd wordt.

Symbio LED-module

Een extra unieke mogelijkheid geeft de Symbio module aan de Matrix haarden. Met deze module wordt er onopvallende LED-verlichting onder de houtset geplaatst. Wanneer deze aangezet wordt geeft dat een mooie, net echte vuurgloed. Mooi als de branders aan staan maar ook mooi als het te warm wordt en u de branders uitzet. Nog steeds 'gebeurt' er dan wat in de haard.

Alle Faber haarden en branders bekijken

U bnet van harte welkom in ons grote Experience Center in Lunteren. We hebben daar een grote collectie van de haarden met de Step Burner en de Matrix lijn opgesteld staan.

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Nestor MartinOlsbergSparthermTrimline Fires, Thermorossi, Wanders en Xaralyn.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google