Het is volop mooi weer in Nederland en de vakantie staat weer voor de deur. Dat betekent buiten genieten, bijvoorbeeld in uw eigen tuin. Met de warmte van een buitenhaard geniet u nog meer van de zomerse momenten.

Kies een haard die bij u past

Geniet extra van de zomeravonden met een buitenhaard in uw tuin. HAVÉ Verwarming biedt verschillende soorten buitenhaarden aan en helpt u graag bij het vinden en aanschaffen van een buitenhaard die bij u past. 

Open hout gestookte tuinhaarden

Bij HAVÉ Verwarming geven wij om het milieu. Zo hameren wij op verantwoord stoken. Wij verkopen vanaf heden dan ook geen (open) hout gestookte tuinhaarden meer. Deze tuinhaarden realiseren namelijk een laag rendement, verbruiken veel hout en stoten veel schadelijke stoffen uit. Ook kan u met deze soort haarden overlast veroorzaken bij uw buren. Als u namelijk vochtig hout stookt in een open haard, krijgt u een grote hoeveelheid rookvorming. Dit komt doordat de verbranding in een open houthaard of tuinkachel lang niet volledig is. Om het goede voorbeeld te geven aan onze klanten en relaties nemen wij hierin het voortouw en stoppen wij met de verkoop van houtgestookte tuinkachels en gaan verder op alternatieven zoals hier onder genoemd.. 

Gesloten hout gestookte tuinhaarden

Wél verkoopt HAVÉ Verwarming nog een aantal gesloten tuinhaarden op hout. Deze tuinhaarden beschikken over een deur waardoor de warmte langer in de kachel blijft, met als gevolg een hoger rendement. Zo kun je toch genieten van een behaaglijk écht houtvuur, zonder dat je overlast veroorzaakt bij je buren. Ook zijn er buitenhaarden op pellets van K-stove. De K-stove Vesuvius is een goedkope tuinkachel op pellets. Deze milieuvriendelijke kachel is verkrijgbaar bij HAVÉ Verwarming.

De K-Stove Vesuvius

Gashaarden voor buiten

Wil je niet op hout stoken maar wel genieten van een buitenhaard? Dat kan, HAVÉ Verwarming heeft ook een groot aanbod aan gashaarden voor buiten. Deze gashaarden zijn erg makkelijk te bedienen en geven ook dezelfde heerlijke warmte als een houtkachel.  De meeste gaskachels worden aangesloten op een fles propaangas. Dit is makkelijk te verkrijgen bij bijvoorbeeld een benzinepomp. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe lijn outdoor gashaarden van Element4. Deze nieuwe lijn inbouwhaarden zijn prachtig voor buiten onder uw veranda. Ook zijn er een aantal vrijstaande buitenhaarden op gas verkrijgbaar van Faber. Neem bijvoorbeeld de Faber The Buzz

 

De Element4 Modore 75H Outdoor.

Kom naar ons Experience Center 

Bent u benieuwd welke oplossingen er nog meer zijn voor uw situatie? Kom dan langs in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.