Er is steeds meer vraag naar elektrische haarden. Wij vertellen u graag of dit een goede keuze is voor uw situatie!

Past een elektrische haard bij uw situatie?

Heeft u niet (meer) de mogelijkheid van een gasaansluiting, heeft u geen zin om met brandstof te slepen, elke keer een vuurtje aan te steken en te onderhouden en misschien helemaal geen mogelijkheid tot een rookkanaal? Dan lijkt een haard of kachel misschien uitgesloten. Niets is minder waar! Een elektrische haard is dé oplossing voor mensen die zonder problemen toch willen genieten van de gezelligheid en de warmte van een haard. Een kwestie van een stekker in het stopcontact en in sommige gevallen af en toe een waterreservoir vullen en het genieten van de sfeer kan beginnen.

De werking van een elektrische haard

Maar hoe werkt een elektrische haard eigenlijk? Geeft een elektrische haard warmte af? Is het vlammenspel van een elektrische kachel minder mooi? Dit zijn vragen die bij veel mensen leven bij het denken over een elektrische haard of kachel. In deze blog vertellen wij u alles over de elektrische haard

Men zegt dat een elektrische haard minder echt is, klopt dat?

Vaak hebben mensen het idee dat een elektrische haard niet echt lijkt, maar het tegendeel bewijst zich vandaag de dag. Elektrische haarden worden steeds realistischer en ontwikkelen zich door tot een populair, duurzaam en betaalbaar sfeerelement. Het doet niet meer onder voor een gas- of houtkachel.

De grootste voordelen van een elektrische haarden op een rij:

  • Een realistisch vuurbeeld voor minder geld
  • Geen zorgen over het aanvullen van brandstof
  • Geen afvoer nodig
  • Eenvoudig te installeren
  • Goedkoper alternatief

Talloze soorten om uit te kiezen

Net als bij andere soorten haarden en kachels kunt u bij elektrisch kiezen uit inbouwhaarden, ‘hangende’ haarden, vrijstaande kachels en cassettes die u in een bestaande haard kunt plaatsen of  bijvoorbeeld in een tafel kunt integreren. 

Ontdek de voordelen van een elektrische haard zelf

Bekijk onze collectie elektrische haarden online of kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en bewonder onze zeer uiteenlopende collectie elektrische haarden zelf!