Vrijstaande kachel

Vrijstaande kachel

Sfeer en comfort komen samen

Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen.Daarbij ligt de investering die nodig is bij een vrijstaande kachel meestal lager dan Lees meer

Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen.

Daarbij ligt de investering die nodig is bij een vrijstaande kachel meestal lager dan bij een inbouwhaard. Lees minder

adjustments Filters
Vrijstaand
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Vrijstaande kachel

Doordat er geen ombouw, stucwerk en schouwen nodig zijn scheelt dit vaak een hoop in kosten. Ook het rendement van een vrijstaande kachel is vaak hoger dan bij een inbouwhaard. 

 

Varianten vrijstaande kachels

De vrijstaande kachels zijn er in een heleboel varianten. We kunnen ten eerste al onderscheid maken tussen elektrische-, hout- of gaskachels. Daarnaast zijn er varianten met drie ruiten, ovale kachels, lage en hoge kachels. 

Wat is er allemaal?

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het nuttig om in ons grote Experience Center binnen te kijken. We hebben een enorme collectie vrijstaande kachels voor u opgesteld staan. Ook brandend!

Ontdek onze merken 

Het assortiment van HAVÉ Verwarming bestaat naast vrijstaande kachels uit verschillende typen sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaardenpelletkachelsbio ethanol haarden en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google