Charlton & Jenrick Fireline elektrische haarden

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
 2. Merk Charlton & Jenrick Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

6 producten

Aflopend sorteren
Filteren
 1. Charlton & Jenrick Infinity 780E
  Charlton & Jenrick Infinity 780E
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.323
 2. Charlton & Jenrick Infinity 890E
  Charlton & Jenrick Infinity 890E
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.450
 3. Charlton & Jenrick Infinity 480E
  Charlton & Jenrick Infinity 480E
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.176
 4. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

6 producten

Aflopend sorteren

Charlton & Jenrick klassieke stijl

Ons assortiment elektrische haarden blijft uitbreiden. Met de zware, gietijzeren Fireline serie hebben we een prachtige aanvulling op ons assortiment. Elektrische vrijstaande kachels gebaseerd op de echte houtkachels. Niet meer van echt te onderscheiden mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel. Dat wordt in deze elektrische haard gecombineerd met een realistisch vuurbed en de mogelijkheid van extra mogelijkheden om uw nieuwe elektrische kachel verder op te tuigen naar uw smaak.

Gewoon echt

We praten vaak over de elektrische kachels als 'net echt' maar elektrische kachels, en zeker deze van Charlton & Jenrick, zijn gewoon echt! Niet meer een slap aftreksel van een hout- of gaskachel maar echte exemplaren. Daarom kunt u bij deze kachel ervoor kiezen om hem op een houtvak te zetten of er bijvoorbeeld een rookafvoer op te plaatsen. Alles in de kleur van de kachel.

Hartverwarmend

Als u nog niet warm bent geworden van de aanblik van het echte elektrische vuur dan kunt u ook nog, door middel van de afstandbediening, de verwarming van deze haard aanzetten. U heeft met deze elektrische kachel de beschikking over drie standen. U kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.

Charlton & Jenrick Fireline bekijken

Meer weten over de Charlton & Jenrick elektrische haarden? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders