Dovre houtkachels

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 38

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
 1. Dovre Sense 303
  Dovre Sense 303
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.295
 2. Dovre Sense 203
  Dovre Sense 203
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.075
 3. Dovre Sense 403
  Dovre Sense 403
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.610
 4. Dovre Sense 103
  Dovre Sense 103
  Opgesteld in showroom!
  1.825
 5. Dovre Sense 113
  Dovre Sense 113
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.825
 6. Dovre TAI45WD Houtkachel
  Dovre TAI45WD Houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.790
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 7. Dovre TAI55WD Houtkachel
  Dovre TAI55WD Houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.980
 8. Dovre 325CB Houtkachel
  Dovre 325CB Houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.355
 9. Fabrikantendag Altech Kom langs in ons Experience Center en maak gebruik van de mogelijkheid alle kachels te zien.  Actie
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 38

Pagina
Aflopend sorteren

Dovre houtkachels

Geen enkel merk heeft zo’n verscheidenheid aan houtkachels als Dovre. Voor elk interieur heeft Dovre wel een houtkachel paraat. Van een leuke Scandinavische houtkachel, tot een moderne strakke houtkachel op een voet. Van nostalgische houtkachels tot vintage kachels. Voor iedereen wat wils tegen een uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding.

Kwaliteit van Dovre houtkachels

De kwaliteit van de Dovre houtkachels die wij als HAVÉ in het assortiment hebben wordt bewezen door tal van objectieve tests. De Dovre houtkachels voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, rendement en uitstoot. De Dovre kachels worden getest en gecertificeerd door onafhankelijke labaratoria in onder andere Duitsland, Zweden, Noorwegen en Nederland.

De Dovre houtkachels en hun techniek

De nieuwste generatie Dovre houtkachels die HAVÉ in het assortiment heeft opgenomen, zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingssysteem. Langs de achterkant wordt voorverwarmde zuurstof via een speciale vlamplaat de verbrandingskamer ingeleid. Hierdoor ontstaat de zogenaamde secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doet ontvlammen. Het resultaat is een hoger rendement en een lagere uitstoot.

Verder zijn de Dovre kachels uitgerust met een airwash-glas beluchtingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat door middel van een spoiler de secundaire verbrandingslucht eerst langs het glas geleid wordt. Daardoor worden de onverbrande rookgassen in de kachel samen met eventuele condens weggehouden van de ruit zodat deze langer schoon blijft en dus niet steeds zwart wordt.

Emaille uitvoeringen van Dovre houtkachels

Verschillende kachels van Dovre zijn te krijgen in een emailuitvoering. Daarmee is uw houtkachel niet alleen een warmtebron, maar ook een mooi decoratief element in uw interieur. Naast het uiterlijk heeft een geëmailleerde kachel nog een voordeel en dat is dat deze makkelijker schoon te maken is omdat het oppervlak gladder is. Uw kachel blijft er daardoor jarenlang als nieuw uitzien.

Wilt u meer weten over houtkachels van Dovre? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming.