Vijfzijdige gashaard

Vijfzijdige gashaard

Sfeer en comfort komen samen

De naam zegt al genoeg. Een vijfzijdige haard maakt het mogelijk om het vlammenspel van de haard of kachel vanaf 5 verschillende kanten te bewonderen. Dit vuurbeeld zorgt voor een nog intensere beleving van het vuur en de Lees meer

De naam zegt al genoeg. Een vijfzijdige haard maakt het mogelijk om het vlammenspel van de haard of kachel vanaf 5 verschillende kanten te bewonderen. Dit vuurbeeld zorgt voor een nog intensere beleving van het vuur en de haard. 

Lees minder
adjustments Filters
Gas
Vijfzijdig

Vijfzijdige gashaard

Zoals het woord al doet vermoeden is een vijfzijdige gashaard is een haard waarbij u vanaf 5 zijden zicht heeft op het vlammenspel. Het merk Wanders heeft een hele serie met 5 zijdige gashaarden. Dit zicht realiseert een optimale beleving voor de gebruiker. 

Type en soorten kachels en haarden:

Naast driezijdige haarden zijn haarden en kachels in vele soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Het assortiment van HAVÉ Verwarming bestaat naast vierzijdige haarden uit verschillende type sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaardenpelletkachelsbio ethanol haarden en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Ervaar het zelf

Kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en ontdek de vijfzijdige haard zelf. 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google