Doorkijk houtkachel

Doorkijk houtkachel

Sfeer en comfort komen samen

De naam zegt het al, een doorkijk houtkachel is een kachel waar u doorheen kunt kijken. Zo kunt u dus vanaf twee zijden het vuur bewonderen en er doorheen kijken. Een doorkijk houtkachel is zeldzaam. Er zijn weinig merken met dit type kachel in het assortiment. Onlangs heeft het houtkachelmerk Lees meer

De naam zegt het al, een doorkijk houtkachel is een kachel waar u doorheen kunt kijken. Zo kunt u dus vanaf twee zijden het vuur bewonderen en er doorheen kijken. Een doorkijk houtkachel is zeldzaam. Er zijn weinig merken met dit type kachel in het assortiment. Onlangs heeft het houtkachelmerk Janco de Jong een doorkijk houtkachel geïntroduceerd.

Lees minder
adjustments Filters
Hout
Doorkijk
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Welke soort houtkachels zijn er nog meer?

Wanneer u op zoekt bent naar een houtkachel of houthaard komt u er al snel achter dat houtkachels er in vele soorten en maten zijn. Over het algemeen kunnen we houtkachels verdelen in de volgende categorieën:

Daarnaast zijn er ook liftdeurhaarden verkrijgbaar. Deze haarden horen bij de categorie inbouw houtkachel. De liftdeurhaarden kunnen vaak open én dicht gestookt worden.

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar alle houtkachels- en haarden van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder. HAVÉ Verwarming levert haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders.

Wilt u hier meer over weten? Bezoek dan ons Experience Center in Lunteren.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google