Schouwen plateaus

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 23

Pagina
Aflopend sorteren
 1. Schouw Arizona
  Schouw Arizona
  Opgesteld in showroom
  2.486
 2. Schouw Atlanta
  Schouw Atlanta
  Opgesteld in showroom
  2.573
 3. Schouw Domingo
  Schouw Domingo
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.579
 4. Schouw Liverpool
  Schouw Liverpool
  Opgesteld in showroom
  2.308
 5. Schouw Model 101
  Schouw Model 101
  Opgesteld in showroom
  3.443
 6. Schouw Model 103
  Schouw Model 103
  Opgesteld in showroom
  3.525
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 7. Schouw Montreux
  Schouw Montreux
  Opgesteld in showroom
  3.173
 8. Schouw Stein S
  Schouw Stein S
  Opgesteld in showroom
  2.362
 9. Schouw Orlando
  Schouw Orlando
  Opgesteld in showroom
  2.849
 10. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 23

Pagina
Aflopend sorteren

Schouwen en plateaus

Natuurlijke sfeer

Met zijn stevige schouders draagt een schouw al uw mooie herinneringen. De natuurlijke materialen, zoals marmer, hout of zandsteen, hebben een vanzelfsprekende aantrekkingskracht op iedereen die uw huis bezoekt. Mensen trekken ernaartoe. De robuuste steensoorten geven uw haard een beetje extra karakter. Gun uzelf die extra allure. Onze schouwen en plateaus zijn stuk voor stuk uniek en met aandacht gemaakt.

Schouwen en plateaus op maat

HAVÉ Verwarming is de specialist van Nederland op het gebied van schouwen. Wij leveren onze maatwerkschouwen door het hele land en daarbuiten aan onze dealers die bij u de betreffende schouw komen plaatsen. Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook plateaus verkopen en dat we deze in 32 verschillende natuursteensoorten kunnen laten maken.

Spaanse finesse!

Alle schouwen van HAVÉ zijn ontworpen door onze tekenaars en bestaan uit authentiek Spaans vakmanschap. We maken iedere schouw met aandacht speciaal voor u op maat. U kunt kiezen uit meer dan dertig steensoorten en wel duizend verschillende tekeningen. Maakt u zich zorgen om een lange levertijd vanuit Spanje? Niet nodig! Een schouw is gemiddeld binnen vier weken klaar.

Variatie in plateaus

Wat u wilt, kunnen wij maken. Wilt u een maatwerk plateau van Belgische hardsteen om uw mooie driezijdige gashaard heen? Wij verzorgen dit voor u. Wilt u met een andere steensoort een soort bank maken waaronder u hout kan stapelen of een krantenbak kwijt wilt? HAVÉ maakt het. Heeft u zelf een tekening of een goed idee? Laat het ons weten en wij gaan er in overleg met u mee aan de slag. Dit geldt overigens naast het genoemde natuursteen ook voor composiet varianten.

Plateau gecombineerd met...

Vooral bij nieuwbouw wordt steeds vaker voor dezelfde steensoort gekozen voor de vensterbanken en het plateau onder of om de hout- of gashaard heen. Ook hier kunnnen we samen met uw haardenspeciaalzaak zorg voor dragen.

Bezoek ons Experience Center

U bent van harte uitgenodigd in ons Experience Center waar u alle soorten natuursteen kunt zien die wij kunnen leveren. Ook hebben we hier veel verschillende varianten van schouwen, plateaus, strips en balken opgesteld.