Klassieke schouwen

Filters:
 1. Type schouw Klassieke Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 14

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
 1. Schouw Arizona
  Schouw Arizona
  Opgesteld in showroom
  2.486
 2. Schouw Atlanta
  Schouw Atlanta
  Opgesteld in showroom
  2.573
 3. Schouw Domingo
  Schouw Domingo
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.579
 4. Schouw Liverpool
  Schouw Liverpool
  Opgesteld in showroom
  2.308
 5. Schouw Model 101
  Schouw Model 101
  Opgesteld in showroom
  3.443
 6. Schouw Model 103
  Schouw Model 103
  Opgesteld in showroom
  3.525
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 7. Schouw Montreux
  Schouw Montreux
  Opgesteld in showroom
  3.173
 8. Schouw Stein S
  Schouw Stein S
  Opgesteld in showroom
  2.362
 9. Schouw Orlando
  Schouw Orlando
  Opgesteld in showroom
  2.849
 10. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 14

Pagina
Aflopend sorteren

Klassieke schouwen

Heerlijk! Haard aan, wijntje en toastjes op tafel. Lekker op de bank. In dat beeld mag een schouw niet ontbreken. Een klassieke schouw met mooie rondingen en 'tekeningen' die terugkomen.

Schouwen en plateaus op maat

Een veelgehoorde uitspraak in ons Experience Center is dat een schouw het plaatje compleet maakt. HAVÉ Verwarming is de specialist van Nederland op het gebied van schouwen. Wij leveren onze maatwerkschouwen door het hele land en daarbuiten aan onze dealers die bij u de betreffende schouw komen plaatsen. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook plateaus verkopen en dat we deze ook in 32 verschillende natuursteensoorten kunnen laten maken.

Onderscheid in schouwen

De ene schouw is strakker, de andere juist meer klassiek zoals bijvoorbeeld de Domingo. Een schouw als deze maakt een kamer echt helemaal af. Met zijn meer klassieke vormen brengt de schouw sfeer en gezelligheid in de kamer.

Moeilijk kiezen?

Is het moeilijk om een schouw te kiezen? Onze ervaring is van niet. Wanneer mensen in ons Experience Center rondlopen, hebben de meeste al binnen 10 minuten in de gaten welke schouw in hun kamer het beste past. U heeft een bepaald beeld voor ogen en wij hebben de schouwen. Onder het genot van een kopje koffie brengen we dit bij elkaar. Daarna is het een kwestie van kiezen in welke steensoort u de schouw geleverd wilt krijgen.

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar de schouwen van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder.

Tip!

Wanneer u langskomt in ons Experience Center is het handig om een stukje vloerbedekking, stof of bijvoorbeeld een plank laminaat mee te nemen. Dan kunt u makkelijk de juiste steensoort bepalen die bij uw meubels, gordijnen en vloer past.