DRU gashaarden

DRU staat voor kwaliteit. Voor uitstraling en techniek. En bovenal voor sfeer. Met zijn innovatieve gashaarden weet DRU keer op keer te verrassen. Door continu te innoveren is DRU al meer dan twee eeuwen marktleider. Van levensecht vlammenspel tot steeds efficienter stoken. Bekijk de prachtige series zoals de DRU Maestro, DRU Metro en de DRU Art. Ontdek ook het complete assortiment DRU gaskachels:

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. DRU Maestro 75 Tunnel Eco Wave
  DRU Maestro 75 Tunnel Eco Wave
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  4.595
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 2. DRU Lugo 70/3 Eco Wave
  DRU Lugo 70/3 Eco Wave
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  2.995
 3. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het perfecte vuur

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume. Bij de haarden van DRU krijgt u een echte vuurbeleving door een natuurlijke kleur, structuur en detaillering.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden van DRU verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Uw DRU gashaard brandend in ons Experience Center 

Het complete DRU gashaarden assortiment is (veelal brandend) te zien in ons Experience Center. Dus breng een bezoek aan HAVÉ Verwarming in Lunteren en ontdek de collectie van DRU zelf.