DRU gashaarden

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 65

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
 1. DRU Maestro 105/2 Eco Wave
  DRU Maestro 105/2 Eco Wave
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  4.895
 2. DRU Maestro 100 Eco Wave
  DRU Maestro 100 Eco Wave
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  4.695
 3. DRU Maestro 80/2 Eco Wave
  DRU Maestro 80/2 Eco Wave
  Vergelijkbaar product in showroom
  4.295
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 4. DRU Lugo 80/2 Eco Wave
  DRU Lugo 80/2 Eco Wave
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.195
 5. DRU Lugo 80/3 Eco Wave
  DRU Lugo 80/3 Eco Wave
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.195
 6. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 65

Pagina
Aflopend sorteren

Ontdek de gashaarden van DRU 

DRU is opgericht in 1754. Daarmee is DRU een van de oudste bedrijven in Nederland. Door de productie van gietijzeren potten en pannen kreeg DRU de grote bekendheid. De overschakeling naar haarden en kachels kwam later en sinds de ontdekking van aardgas ging DRU zich specialiseren in de productie en ontwikkeling van een breed assortiment aan verwarmingsapparaten van gas. Momenteel biedt DRU een toonaangevend assortiment van houtkachels en gashaarden.

Het perfecte vuur

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume. Bij de haarden van DRU krijgt u een echte vuurbeleving door een natuurlijke kleur, structuur en detaillering.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden van DRU verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Uw DRU gashaard brandend in ons Experience Center 

Het complete DRU gashaarden assortiment is (veelal brandend) te zien in ons Experience Center. Dus breng een bezoek aan HAVÉ Verwarming in Lunteren en ontdek de collectie van DRU zelf.