DRU gashaarden

DRU gashaarden

Sfeer en comfort komen samen

DRU staat voor kwaliteit. Voor uitstraling en techniek. En bovenal voor sfeer. Met zijn innovatieve gashaarden weet DRU keer op keer te verrassen. Door continu te innoveren is DRU al meer dan twee eeuwen marktleider. Van levensecht vlammenspel tot steeds efficienter stoken. Bekijk de prachtige series zoals de Lees meer

DRU staat voor kwaliteit. Voor uitstraling en techniek. En bovenal voor sfeer. Met zijn innovatieve gashaarden weet DRU keer op keer te verrassen. Door continu te innoveren is DRU al meer dan twee eeuwen marktleider. Van levensecht vlammenspel tot steeds efficienter stoken. Bekijk de prachtige series zoals de DRU Maestro, DRU Metro en de DRU Art. Ontdek ook het complete assortiment DRU gaskachels:

Lees minder
adjustments Filters
DRU
Gas
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Het perfecte vuur

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume. Bij de haarden van DRU krijgt u een echte vuurbeleving door een natuurlijke kleur, structuur en detaillering.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden van DRU verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermTrimline Fires en Wanders

Uw DRU gashaard brandend in ons Experience Center 

Het complete DRU gashaarden assortiment is (veelal brandend) te zien in ons Experience Center. Dus breng een bezoek aan HAVÉ Verwarming in Lunteren en ontdek de collectie van DRU zelf. 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google