Filteren

DRU Maestro gashaarden

De moderne, strak vormgegeven Metro inbouw gashaarden van DRU zijn oorspronkelijk geïntroduceerd in een klassiek, één meter breed model met realistische houtblokken en levendige vlammen. DRU heeft de Metro serie doorontwikkeld in 2- en 3-zijdige modellen, tunnelmodellen en  roomdividers variërend in breedtes van 80 tot 200 cm.

Filters:
 1. Merk DRU Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
 3. Serie Maestro Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dubbele brander en EcoWave in de DRU Maestro

De DRU Maestro gashaarden beschikken over de EcoWave functie waarmee met één druk op de knop een programma gestart kan worden waarbij de kachel minder vermogen geeft en een zeer realistisch vuurbeeld tevoorschijn tovert. Dit doet DRU slim door de vlammen dan weer hoog en dan weer laag te laten branden (Wave) zoals u ook van een echte houthaard gewend bent. Ook hebben de Maestro gashaarden een dubbele brander. Door eenvoudig één brander uit te schakelen kunt u het vermogen reduceren terwijl er wel een mooi vlambeeld in het zicht blijft.

DRU Maestro gashaarden bekijken

Wilt u de DRU Maestro gashaarden brandend zien? Dan ben u van harte welkom in ons Experience Center. Hier hebben wij meerdere gesloten gashaarden brandend opgesteld staan.

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermTrimline Fires en Wanders