Trimline Fires:

Nederlandse kwaliteit haarden en kachels

 

Trimline Fires (voorheen Thermocet) is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1974 actief is in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak. Productie en montage vinden plaats in een eigen ISO gecertificeerde fabriek in Bosnië.

Bekijk de collectie van Trimline Fires

Afbeelding

Haarden geschikt voor elk interieur

Trimline Fires biedt oplossingen voor alle situaties

Aan uw interieur stelt u hoge eisen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Ook bij het begrip warmte gaat u op uw persoonlijke smaak af. Hierbij komt echter dat waar het gaat om verwarming van uw huis, u ook nadrukkelijk moet letten op kwaliteit, duurzaamheid en rendement. Trimline Fires biedt oplossingen voor alle situaties.

Van moderne strakke inbouwhaarden tot de klassieke vrijstaande kachels

Laat de vonk overslaan

Afbeelding

Een echte klassieker

De Rosé Classic

Het sfeervolle en nostalgische uiterlijk van deze vrijstaande gaskachel staat garant voor een stevig brok gezelligheid in uw interieur. Door het subtiele vlammenspel tussen de branders en de decoratieve kolenset geeft deze kachel het begrip warmte een gezicht. Het toestel kan worden aangesloten op een (bestaand) rookkanaal.

Moderne inbouw gashaarden

Niet van echt te onderscheiden! Een haard of kachel op gas brandt tegenwoordig net zo realistisch als een echt houtvuur. U heeft daarnaast veel voordelen en gemak van deze brandstof. Zo zijn er in inbouwhaarden verschillende modellen in bijvoorbeeld de tunnelhaarden, hoek modellen, en modellen met een 3-zijdige vlambeeld. Slimme gashaarden die in bijna elke ruimte ingebouwd kunnen worden.

 

Strakke vrijstaande gaskachels

De Gemstone serie

De Trimline vrijstaande gaskachels zijn makkelijk te installeren en overal in huis te plaatsen. Elke kachel heeft zijn eigen unieke design die past bij elk interieur. De kachels zijn zo ontworpen dat zij er ook mooi uitzien als de kachel niet brand. De kachels hebben een strak en modern design en zijn daarnaast ook voorzien van veel mooie details en toepassingen zoals de LED burner en burning blocks. De Gemstone serie zijn vernoemd naar edelstenen en de serie bestaat uit drie modellen:

 • Trimline Tourmaline
 • Trimline Zircon
 • Trimline Quartz

Modern design

Zeer fraaie en strakke afwerking. Het gevoel van een moderne open haard, met de efficiency van een gesloten verbrandingssysteem! De Trimline gashaarden zijn in diverse uitvoeringen leverbaar:

 • Front haarden; 1 zijdig vuurzicht
 • Hoek haarden; 2 zijdig vuurzicht
 • Panorama haarden; 3 zijdig vuurzicht
 • Tunnel haarden; 2 zijdig vuurzicht
 • Roomdiver haarden; 3 zijdig vuurzicht

 

TRIMLINE FIRES: Standaard al zeer compleet

De Trimline inbouwgashaarden worden standaard al zeer compleet geleverd met o.a. Ecomax afstandbediening, convectieroosters, stelpoten en stammenset. Optioneel kan er gekozen worden uit:

 • Carrara, basalt of pebbles vuurbed
 • Gloeiwol
 • Zwart glazen achterwand
 • Anti reflectie glas
 • Wifi App Control
 • Wandhouder afstandbediening
 • Wandschakelaar
 • 220 VAC voedingsadapter
 • Domotica connectie

Een uitgebreid assortiment

Kom langs en bekijk het totale aanbod van Trimline Fires! Profiteer van het gemak en comfort welke onze gashaarden bieden en vertrouw op onze ervaring en de service die wij u ter beschikking stellen.

Bekijk alles van Trimline Fires

Ontdek het merk Trimline Fires

Afbeelding

Dé hardlopers van Trimline Fires

Ontdek de prachtige haarden en kachels van Trimline Fires. Kom naar HAVÉ Verwarming, bezoek ons Experience Center en bekijk de volledige collectie.

Trimline Fires Trimline 83 hoek gashaard
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 5.141
Trimline Fires Trimline Quartz
Vrijstaand
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 3.445
Trimline Fires Trimline Zircon
Vrijstaand
Opgesteld in showroom
€ 3.233
Trimline Fires Trimline 38 Panorama gashaard
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 4.187

Ontdek de gashaarden van Trimline Fires in ons Experience Center

Een haard van Trimline Fires is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 350 haarden opgesteld, waaronder die van Trimline Fires. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn van de Trimline Fires gashaarden of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google