Dimplex elektrische haarden

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
 2. Merk Dimplex Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 57

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 57

Pagina
Aflopend sorteren

Dimplex elektrische haarden

De Dimplex elektrische haarden waren eerder onder de naam van Faber bekend. Van de merken die elektrische haarden in het assortiment hebben is Dimplex de oudste en momenteel de partij met de meeste kachels en de meeste innovaties.

Huidige markt

De vraag naar de eelektrsiche haarden stijgt enorm. Dit komt natuurlijk door de discussies over het dichtdraaien van de gaskraan  van gas uit Groningen maar ook afspaken die gemaakt zijn over het terugdringen van de CO2 uitstoot werkt hier aan mee. Steeds vaker wordt er geen gas meer aangelegd in nieuwbouwprojecten. Daarbij komt nog eens dat de houtkachel ook niet altijd even positief in de media gebracht wordt. Dit alles zorgt voor een boost in het aanbod en innovatie voor de elektrische haarden.

Elektrische Dimplex haarden bekijken

Meer weten over de elektrische haarden van Dimplex? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.