Filteren

Elektrische inzethaarden

Dimplex is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continue ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook opgesteld in ons Experience Center.

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Verwijder dit artikel
 2. Type kachel Inzet Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Voordeel elektrische inzethaard

Het grote voordeel van een elektrische haard in het algemeen is natuurlijk dat u geen afvoerkanaal nodig heeft omdat er geen gassen vrijkomen en afgevoerd hoeven te worden. Daardoor bent u flexibel met plaatsing en zijn de elektrische inzethaarden bij uitstek geschikt voor gebruik in een appartement.

Verwarmt een elektrische inzethaard?

De elektrische inzethaarden hebben we in verschillende variaties. Er zijn elektrische haarden die kunnen verwarmen. Over het algemeen is dit tot 2000 Watt aan warmte en hebben deze haarden twee standen. De elektrische inzethaard met verwarming is handig voor erbij, maar over het algemeen niet geschikt om echt een ruimte mee te verwarmen.

Variaties in elektrische inzethaarden

Zoals aangegeven zijn er verschillende variaties. De meeste inzethaarden zijn relatief klassiek. Deze kunnen makkelijk in een wand ingebouwd worden of bijvoorbeeld in een bestaande schouw. In ons Experience Center hebben we diverse voorbeelden staan van complete sets, dus een elektrische inzethaard gecombineerd met een mooie natuurstenen schouw. Dimplex heeft ook aan de meer moderne inrichting gedacht, dus hebben ze verscheidene 'cassettes' die als inzethaard gebruikt kunnen worden. Deze geven overigens geen mogelijkheid tot verwarmen.

Bezoek ons Experience Center

In ons Experience Center hebben wij een ruime keuze in verschillende elektrische haarden. Kom naar ons Experience Center in Lunteren en laat u inspireren!

Ontdek al onze haarden

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: