Elektrische inzethaarden

Elektrische inzethaarden

Sfeer en comfort komen samen

Dimplex is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continue ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook opgesteld in ons Lees meer

Dimplex is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continue ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook opgesteld in ons Experience Center.

Lees minder
adjustments Filters
Elektrisch
Inzet
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Elektrische sfeerhaard

Een elektrische haard is een echte sfeerhaard. Geen gedoe, geen rook, geen benodigde gasaansluiting: een elektrische haard combineert gemak en comfort met sfeer. Elektrische inzethaarden zijn haarden die geplaatst kunnen worden in een bestaande situatie. Daarnaast zijn ze te combineren met een bestaande schouw. Er zijn twee mogelijkheden als we het hebben over elektrische inzethaarden, namelijk een inzethaard met achterwand en een inzethaard zonder achterwand. De keuze hierin hangt af van de plek waar de haard geplaatst gaat worden. Wordt de haard geplaatst in een schouw, dan is er een achterwand nodig. Wordt de keuze gemaakt om hem als soort doorkijkhaard te plaatsen, dan is er geen achterwand nodig.

Ontdek onze merken

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaarden, houtkachels en bio-ethanolhaarden van merken zoals:

Type en soorten elektrische haarden

Elektrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachels, inbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende elektrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

 

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u de kachel of haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Dergelijke vragen kunt u stellen aan een van onze adviseurs Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

Elektrische haard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een Elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de kachel van uw dromen vindt, kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 kachels en haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google