Filteren

Altech houtkachels

Altech is al 35 jaar dé expert op het gebied van vrijstaande speksteenkachels. De compacte, vrijstaande speksteenkachels van Altech worden met de hand gemaakt in de fabriek in Hoevelaken. Handgemaakte kwaliteitsproducten dus, bestaande uit hittebestendig speksteen in een frame van gietijzer.

Filters:
 1. Merk Altech Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 24

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 24

Van hoog naar laag sorteren

Lees hier meer over het verschil tussen kachels van plaatstaal, gietijzer en speksteen.

 

Speksteen kachels

Speksteen werkt als het ware als een accu, die warmte opslaat. Zo kan een Altech speksteenkachel wel tot 12 uur warmte afgeven aan de omgeving. Altech combineert de kracht van speksteen met innovatieve toepassingen. Dit resulteert in duurzame kachels die makkelijk te bedienen zijn, minimaal gebruik van hout en maximale warmte en sfeer. De speksteenkachels van Altech zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit verschillende speksteenvarianten en drie kleuren voor het gietijzer.

Altech speksteen kachels in het Experience Center

Gezonde warmte

Convectiekachels zorgen voor verplaatsing van stof, omdat ze de verwarmde lucht weer terug de ruimte in blazen. Speksteenkachels werken anders. Wist u dat zelfs mensen met stofallergieën of luchtwegproblemen onbezorgd kunnen genieten van de Altech speksteenkachels? Deze speksteenkachels geven namelijk infrarode straling af, vergelijkbaar met de opwarming door de infraroodstraling van de zon. De stralings- of accumulatiewarmte van Altech is zo intens, dat het niet alleen de lucht en de ruimte verwarmt, maar ook écht uw gehele lichaam. Dit verklaart het fijne warmtegevoel.

Neem een kijkje in ons Experience Center!

Wilt u de bijzondere warmte van de Altech speksteenkachels zelf ervaren? Wij hebben verschillende van deze kachels brandend opgesteld staan in ons Experience Center.

Ontdek al onze merken

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders