Filteren

Spartherm houtkachels

Spartherm is opgericht in 1986 en geldt inmiddels als dé marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Een Spartherm haard staat voor een stijlvol, minimalistisch design, waarbij alles is gericht op de essentie van de stookplaats; het vuur. Bij Spartherm staat beleving en comfortabele warmte voorop.

Filters:
 1. Merk Spartherm Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 92

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 92

Van hoog naar laag sorteren

Spartherm houtkachels

Bijzonder hoogwaardige kwaliteit van de producten in combinatie met vernieuwende designs vormen de basis voor elke haard.

 

Spartherm biedt een ruime keuze in diverse houtkachels:

Inzethaarden

Inzethaarden zijn heel geschikt om te plaatsen in een bestaande open haard. Spartherm biedt met de Linear-serie 5 modellen aan met verschillende afmetingen, zodat er altijd een model geschikt is voor uw situatie. Modellen van de Linear-serie bieden een hoog rendement en zijn eenvoudig te plaatsen.

Inzethaard

Inbouwhaarden met liftdeur

Spartherm presenteert moderne, duurzame, mooie en veilige inbouwhaarden die technisch en constructief overtuigen. Er zijn bijvoorbeeld doorkijk-inbouwhaarden, die gebruikt kunnen worden als roomdivider. Zo heeft u dubbel plezier van uw haard!

Inbouwhaarden van Spartherm onderscheiden zich van andere inbouwhaarden door:

 • Dubbele katrollen (liftdeur) in plaats van een enkele.
 • Ingebouwde bypass waardoor ook bij bijvullen er geen rook naar buiten komt.
Inbouwhaard met liftdeur
 

 

Vrijstaande houtkachels

De succesvolle vrijstaande houtkachels van Spartherm hebben een eigentijdse uitstraling. Bovendien zien ze er degelijk uit, de kwaliteit straalt ervan af. Alle ingrediënten voor gezelligheid en warmte in uw woning.

Houthaard

 

Spartherm Premium Edition

Spartherm heeft een bijzondere collectie Premium haarden die garant staan voor design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk. De haarden van Spartherm Premium Edition zitten boordevol innovaties. Van een moderne, strakke uitstraling met volledig panoramisch zicht tot en met een hoog rendement. Met bovendien een optimale warmteverdeling en comfort die je op afstand kunt regelen.

Daarnaast zijn de strak gelijnde Premium Edition liftdeurhaarden van Spartherm voorzien van de nieuwste gepatenteerde liftdeurtechniek en staan ze garant voor een lange levensduur. De softclose deursluiting zorgt voor het soepel, licht en geruisloos openen en sluiten van de haarddeur.

Premium haard

 

Bezoek ons Experience Center!

Meer weten over de de houtkachels van Spartherm? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. 

Ontdek al onze merken 

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders