Spartherm houtkachels

Spartherm houtkachels

Sfeer en comfort komen samen

Spartherm is opgericht in 1986 en geldt inmiddels als dé marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Een Spartherm haard staat voor een stijlvol, minimalistisch design, waarbij alles is gericht op de essentie van de stookplaats; het vuur. Bij Spartherm staat beleving en comfortabele warmte Lees meer

Spartherm is opgericht in 1986 en geldt inmiddels als dé marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Een Spartherm haard staat voor een stijlvol, minimalistisch design, waarbij alles is gericht op de essentie van de stookplaats; het vuur. Bij Spartherm staat beleving en comfortabele warmte voorop. Lees minder

adjustments Filters
Spartherm
Hout
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Spartherm houtkachels

Bijzonder hoogwaardige kwaliteit van de producten in combinatie met vernieuwende designs vormen de basis voor elke haard.

 

Spartherm biedt een ruime keuze in diverse houtkachels:

Inzethaarden

Inzethaarden zijn heel geschikt om te plaatsen in een bestaande open haard. Spartherm biedt met de Linear-serie 5 modellen aan met verschillende afmetingen, zodat er altijd een model geschikt is voor uw situatie. Modellen van de Linear-serie bieden een hoog rendement en zijn eenvoudig te plaatsen.

Inzethaard

Inbouwhaarden met liftdeur

Spartherm presenteert moderne, duurzame, mooie en veilige inbouwhaarden die technisch en constructief overtuigen. Er zijn bijvoorbeeld doorkijk-inbouwhaarden, die gebruikt kunnen worden als roomdivider. Zo heeft u dubbel plezier van uw haard!

Inbouwhaarden van Spartherm onderscheiden zich van andere inbouwhaarden door:

 • Dubbele katrollen (liftdeur) in plaats van een enkele.
 • Ingebouwde bypass waardoor ook bij bijvullen er geen rook naar buiten komt.
Inbouwhaard met liftdeur
 

 

Vrijstaande houtkachels

De succesvolle vrijstaande houtkachels van Spartherm hebben een eigentijdse uitstraling. Bovendien zien ze er degelijk uit, de kwaliteit straalt ervan af. Alle ingrediënten voor gezelligheid en warmte in uw woning.

Houthaard

 

Spartherm Premium Edition

Spartherm heeft een bijzondere collectie Premium haarden die garant staan voor design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk. De haarden van Spartherm Premium Edition zitten boordevol innovaties. Van een moderne, strakke uitstraling met volledig panoramisch zicht tot en met een hoog rendement. Met bovendien een optimale warmteverdeling en comfort die je op afstand kunt regelen.

Daarnaast zijn de strak gelijnde Premium Edition liftdeurhaarden van Spartherm voorzien van de nieuwste gepatenteerde liftdeurtechniek en staan ze garant voor een lange levensduur. De softclose deursluiting zorgt voor het soepel, licht en geruisloos openen en sluiten van de haarddeur.

Premium haard

 

Bezoek ons Experience Center!

Meer weten over de de houtkachels van Spartherm? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. 

Ontdek al onze merken 

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google