Spartherm Linear Houtkachels

Spartherm Linear Houtkachels

Sfeer en comfort komen samen

De Linear-serie van Spartherm biedt de oplossing indien u de haard wilt inbouwen. Deze haarden zijn namelijk ontworpen om te plaatsen in een bestaande open haard. Met een model van de Linear serse haalt u het Lees meer

De Linear-serie van Spartherm biedt de oplossing indien u de haard wilt inbouwen. Deze haarden zijn namelijk ontworpen om te plaatsen in een bestaande open haard. Met een model van de Linear serse haalt u het maximale uit uw houtvuur. Daarnaast zijn deze haarden ook nog eens eenvoudig te plaatsen. De gehele lijn bestaat uit 5 modellen met ieder zijn eigen afmetingen. Zo is er altijd een model dat goed past in uw situatie.

Lees minder
Filters
Spartherm
Hout
Linear
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Hoog rendement

De Linear lijn van Spartherm heeft een hoog rendement (energieklasse A+). Wanneer u dus een inzethaard van Spartherm gebruikt in een bestaande openhaard situatie gaat u van hooguit 10% rendement naar meer dan 75%! Dat betekent meer warmte-opbrengst uit uw hout, dus zuiniger stoken, maar ook (veel) minder overlast voor de omgeving en schoner voor het millieu. Daarnaast is het met een inzethaard veel makkelijker stoken dan met een openhaard en levert het veel minder rommel op. Ook kunt u gewoon gaan slapen wanneer de haard nog aan is of als u even voor een boodschap de deur uit moet, dit kan met een openhaard niet.

Kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en laat u inspireren.

Verschillende haarden van Spartherm vindt u in ons Experience Center, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Ontdek onze merken 

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders