Het succesvolle verhaal van:

Element4

Element4 is in 2006 opgericht door Jan Kempers. Vanaf het begin af aan had hij een doel: één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanolhaarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Het succes van dit merk is niet alleen bij Nederland gebleven. Jan heeft van Element4 een succesvol merk gemaakt, het verder uitgerold buiten de grenzen van Nederland. Element4 levert namelijk niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Kortom, een succesvol merk opgericht door een innovatieve ondernemer.

Bekijk het Element4 aanbod have-arrow

Afbeelding

Perfectie op alle fronten

Element4 streeft naar perfectie. Perfectie op alle fronten, zo legt het merk de focus op het design en het gebruiksgemak. Een bio-ethanol haard functioneert niet alleen als een warmtebron, nee het is een designstuk met karakter en een verrijking van elk interieur. De perfectie van Element4 levert stijlvolle ontwerpen op die de unieke schoonheid van vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Bekijk de bio-ethanolhaarden van Element4 have-arrow

De Sky bio-ethanolhaarden van Element4

Element4 heeft hun Sky-serie uitgebreid. Naast de uitvoeringen met gas als brandstof, zijn al deze haarden nu ook beschikbaar met bio-ethanol als brandstof. Wat zo bijzonder is aan deze serie bio-ethanolhaarden, is dat ieder model open- of gesloten geïnstalleerd kan worden. Bij een open installatie zullen er geen afvoer- en aanvoerkanalen aangesloten worden, maar wordt de haard voorzien van ventilatieopeningen. Bovendien zijn de haarden eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening!

Bekijk de bio-ethanolhaarden van de Sky serie have-arrow

Vind uw dealer

Voer uw postcode in en vind uw dealer

Vul hier uw postcode in

Bio 50i

Dé inzethaard met bio-ethanol brander

Na de Sky Bio-ethanol serie introduceert Element4 nu een inzethaard met bio-ethanol brander: de Bio 50I! De Bio 50I is perfect toepasbaar in diverse situaties, bijvoorbeeld in de bestaande ombouw van een inbouwhaard of van een open haard. En dankzij de compacte afmeting en een stijlvol design, gaat hij moeiteloos op in élk interieur.

Afbeelding

Ovation Bio

De vrijstaande bio-ethanolhaard van Element4

De Ovation is nu, naast gas en elektrisch, ook verkrijgbaar als bio-ethanolhaard. Het unieke aan deze haard is dat hij niet aangesloten hoeft te worden, dus de haard kan werkelijk overal in huis worden geplaatst. Daarbij geeft de haard ook nog warmte af en heeft u zicht op een prachtige, échte vlammen! Net zoals de andere haarden van Element4 is de haard eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. 

Bekijk hier de Ovation Bio have-arrow

Uitgelichte Element4 haarden

Op zoek naar de haard of kachel van uw dromen? Kom, zonder het maken van een afspraak naar ons Experiece Center voor een advies op maat.

Element4 Sky Small Roomdivider Bio
Inbouw
Vergelijkbaar product in showroom
€ 9.995
Element4 Sky Medium Front Bio
Inbouw
Vergelijkbaar product in showroom
€ 7.999
Element4 Sky Small Tunnel Bio
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 7.995
Element4 Sky Large Roomdivider Bio
Inbouw
Vergelijkbaar product in showroom
€ 11.995

Bio-ethanolhaard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een bio-ethanolhaard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de bio-ethanolhaard van uw dromen vindt, kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden en kachels, waarvan een groot deel brandend staat opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur met bio-ethanol brandt en laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste bio-ethanolhaard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding
 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google