Waar wij in geloven

Gezelligheid bij de haard maakt mensen gelukkiger. Een knapperend vuur verbindt familie en vrienden. Wij willen u graag deze warmte en gezelligheid bieden. Ervaar alle mogelijkheden en kies de mooiste haard voor uw interieur. Het Experience Center van HAVÉ biedt al jaren de meest complete collectie in Europa en breidt nog steeds uit, zodat u de beste keuze maakt. Laat u inspireren, maak uw keuze en geniet!

Voor consument en haardenspeciaalzaak
HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels. HAVÉ Verwarming is de exclusief distributeur van de volgende merken: Altech, Bocal, Element4, HAVÉ Schouwen, K-Stove, Nestor Martin, Olsberg, Thermocet en diverse merken/soorten rookgasafvoermateriaal. Dit maakt dat HAVÉ voor u alle informatie, kennis en service verleent op de verkoop en support van deze merken.
 
Bent u een installateur of eigenaar van een haardenspeciaalzaak? Kijk dan hier.
Groothandel voor andere merken
Voor nagenoeg alle andere merken haarden en kachels is HAVÉ de groothandel waar u op kunt vertrouwen. Naast alle technische kennis, levering van installatiematerialen en distributie, biedt het bedrijf een Experience Center van 1.200 vierkante meter met de grootste collectie brandende haarden van Europa. Meer dan 10.000 producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Lastig kiezen? Als specialist geven wij u graag advies.
Samen

Zoals gezegd maakt gezelligheid een mens gelukkiger en verbindt een knapperend vuur familie. Op die manier zijn wij als collega's van HAVÉ ook met elkaar verbonden. En zo staan we als team achter onze producten en hebben we als missie om u dezelfde warmte en gezelligheid te bieden door het juiste advies geven en de beste producten te verkopen. Van de adviseurs in de showroom tot de receptioniste en van de servicemedewerkers tot de chauffeurs die uw kachel, haard en afvoermaterialen het hele land door vervoeren, samen streven we naar perfectie.

Wilt u alles weten over haarden en kachels?

Leer er meer over in ons kenniscentrum

Leer meer

Van generatie op generatie

Het verhaal van HAVÉ Verwarming

Lees hier onze geschiedenis

Benieuwd naar de volledige collectie?

Ontdek de grootste en mooiste collectie haarden en kachels

Bekijk de collectie

Laat u inspireren

Wij hebben in ons Experience Center meer dan 300 kachels en haarden opgesteld staan, waarvan een groot deel brandend. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van een onafhankelijk advies op maat. Kom naar Lunteren, ervaar de kachel of haard van uw dromen en laat u inspireren.