Over ons

Sfeer delen

Een knapperend vuur verbindt familie en vrienden. Deze sfeer willen we graag met iedereen delen. In ons 1.200 m2 grote Experience Center vindt u het meest complete assortiment aan haarden en kachels in Europa. Veel van de meer dan 300 modellen staan zelfs brandend opgesteld. Onze onafhankelijke specialisten leiden u graag rond! Ontdek de mogelijkheden en kies de haard of kachel die het beste bij uw interieur past.

Al sinds 1883

Voor consument en haardenspeciaalzaak

HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels. HAVÉ Verwarming is de exclusief distributeur van de volgende merken: Altech, Bocal, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Icon Fires, Element4, HAVÉ Schouwen, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg en diverse merken/soorten rookgasafvoermateriaal. Dit maakt dat HAVÉ voor u alle informatie, kennis en service verleent op de verkoop en support van deze merken.

Groothandel voor andere merken

Voor nagenoeg alle andere merken haarden en kachels is HAVÉ de groothandel waar u op kunt vertrouwen. Naast alle technische kennis, levering van installatiematerialen en distributie, biedt het bedrijf een Experience Center van 1.200 vierkante meter met de grootste collectie brandende haarden van Europa. Meer dan 10.000 producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Lastig kiezen? Als specialist geven wij u graag advies.

quote-iconHet mooiste vlammenspel is het resultaat van samenspel.- Harm-Jan van Veldhuizen, eigenaar
Afbeelding
Verbondenheid

Samen

Zoals gezegd maakt gezelligheid een mens gelukkiger en verbindt een knapperend vuur familie. Op die manier zijn wij als collega's van HAVÉ ook met elkaar verbonden. En zo staan we als team achter onze producten en hebben we als missie om u dezelfde warmte en gezelligheid te bieden door het juiste advies geven en de beste producten te verkopen. Van de adviseurs in de showroom tot de receptioniste en van de servicemedewerkers tot de chauffeurs die uw kachel, haard en afvoermaterialen het hele land door vervoeren, samen streven we naar perfectie.

Voor wie

HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels. Van een aantal merken kachels en haarden is HAVÉ Verwarming ‘alleenverdeler’ in de markt en voor andere merken vervullen wij een groothandelsrol. Ons team staat voor u klaar met raad en daad, zodat u snel bent voorzien van alle technische specificaties en mogelijkheden. Iedere bestelling, ook van installatiematerialen, wordt zelfs technisch gecontroleerd op juistheid. Onze rol als leverancier heeft twee dimensies.

Consumenten | Specialzaken met showroom | Installateurs zonder showroom

Consumenten

Jaarlijks ontvangen wij duizenden consumenten in Lunteren. HAVÉ Verwarming is namelijk de trotse eigenaar van het grootste Experience Center van Nederland. We hebben hier meer dan 300 haarden en kachels brandend opgesteld staan. Onze adviseurs staan altijd klaar voor de klant en helpen graag bij de zoektocht naar de gewenste haard of kachel!

Een passende haard of kachel gevonden? We leveren de bestelling via ons dealernetwerk. Het assortiment strekt zich uit van gashaarden, houtkachels en elektrische kachels tot aan duurzame pelletkachels. U bent van harte welkom tijdens de ruime openingstijden waaronder de twee koopavonden en in het weekend. Advies is gratis, evenals de parkeerplek voor de deur. Kom langs, mis niets! Laat u inspireren, maak uw keuze en geniet!

Speciaalzaken met showroom

Speciaalzaken met een showroom vinden bij HAVÉ Verwarming hun businesspartner met alles onder één dak. Van advies bij showroominrichting en praktische trainingen tot marketingondersteuning en leadgeneratie. Een voorbeeld hiervan is het platform kachels.nl. Waar bent u naar op zoek? HAVÉ is uw kenniscentrum, u krijgt een persoonlijke accountmanager en u bent gegarandeerd van een betrouwbare leverancier met zeer groot assortiment. Stuur ook gerust uw klanten bij ons langs, uiteraard verloopt de levering gegarandeerd via u.

Installateurs zonder showroom

Ook als installateur vindt u bij HAVÉ het grootste assortiment haarden en kachels in Nederland. Omdat we niet rechtstreeks verkopen aan consumenten, kunt u relaties gerust verwijzen naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. 1.200 vierkante meter boordevol inspiratie. Levering van de haard loopt vervolgens gegarandeerd via u. Daar blijft het niet bij. HAVÉ is voor installateurs een one stop shop. U kunt namelijk ook terecht voor diverse cursussen, trainingen en workshops, technische ondersteuning en combinatieorders.

Geeft u liever zelf advies aan uw relatie? Geen probleem! Ons Experience Center vormt een verlengstuk voor uw eigen showroom. Neem u relatie gerust mee naar Lunteren en zoek samen de gewenste haard of kachel uit.

Laat u inspireren in ons Experience Center

Wij hebben in ons Experience Center meer dan 300 kachels en haarden opgesteld staan, waarvan een groot deel brandend. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van een onafhankelijk advies op maat. Kom naar Lunteren, ervaar de kachel of haard van uw dromen en laat u inspireren.

Breng een bezoek aan hét Experience Center van Nederland en ervaar de grootste collectie brandend opgestelde haarden en kachels.

Bezoek Experience center have-arrow
 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google