JAcobus 6 Pelletkachel

Brandend in de showroom
3.395
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Binnenkort leverbaar!

JAcobus 6 Pelletkachel

Janco de Jong breidt met de JAcobus 6 pelletkachel hun collectie uit. Net zoals de andere kachels uit de JAcobus serie, heeft de JAcobus 6 pelletkachel een strak design en komt daarmee in elk interieur goed tot zijn recht. 

De JAcobus 6 pelletkachel heeft hetzelfde uiterlijk als de andere modellen van de JAcobus serie, wat men doet denken aan de gezelligheid van de houtkachel van vroeger. Maar daarnaast is de kachel voorzien van alle gemakken van een pelletkachel. Zoals bijvoorbeeld de weekinstelling. Hiermee kunt u instellen dat de kachel op het juiste moment gaat branden en weer uit wordt geschakeld. 

Experience Center

Benieuwd naar de JAcobus 6 Pelletkachel? Kom gerust langs in ons Experience Center in Lunteren en laat u adviseren door een van onze verkoopspecialisten.

Specificaties
MerkJacobus
Model6 pellet
Serie6 serie
BrandstofPellets
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Type pelletkachelLucht pelletkachel
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht67kg
Afmeting breedte51.2 cm
Afmeting hoogte77.9 cm
Afmeting diepte47.2 cm
BedieningHandbediening
Nominaal vermogen6 kW
Minimaal vermogen3 kW
Rendement88.5 %
Rookgasafvoer (diameter)80 millimeter
Pelletopslag capaciteit11kg
Verbruik (per uur) bij minimaal vermogen0.63 kg
Verbruik (per uur) bij maximaal vermogen1.3 kg
Energielabel
A+
Ontdek Janco de Jong
De Friese firma Janco de Jong is producent en leverancier van de JAcobus en JAnus2 hout- en gaskachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap.
Meer over Janco de Jong
Duurzame warmtebron
Uw huis is uw thuis. Van liefde tot lifestyle: alles ziet u er terug. Daarover gesproken: let u graag op uw portemonnee én het milieu? Dan is een pelletkachel echt iets voor u! Met zijn schone verbranding en hoge rendement stookt u super duurzaam. Wist u trouwens dat pelletkachels programmeerbaar zijn? Ontdek alle voordelen zelf!

Lees meer