JAcobus 9 houtkachel

Brandend in de showroom
1.795
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Inkorten JAnus/Jacobus (max -20cm)
+135
Verlengen JAnus/JAcobus
+195
LAde JAcobus 9 (alleen bij standaard hoogte)
+169
Externe lucht toevoer adapter
+125

JAcobus 9

Het maximale vermogen van deze JAcobus 9 is 10kW! Eén van de eigenschappen van de JAcobus houtkachels is dat bij deze kachels het vermogen makkelijk te bepalen is. Deze JAcobus 9 is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m3. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de mate van isolatie, of u vloerverwarming heeft en hoe dicht u op de haard zit.

De JAcobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

Korter of langer?

Vanaf heden zijn de JAcobus en JAnus haarden ingekort of verlengt verkrijgbaar, u kunt dit zelf naar eigen smaak invullen. Hier ziet u op eerste foto de JAcobus 6 verlengt opgesteld staan.

JAcobus 9 zien branden

In ons Experience Center in Lunteren hebben we de JAcobus 9 aangesloten opgesteld staan. We kunnen deze dus brandend aan u laten zien. In de wintermaanden staat hij vaak standaard aan. Kom ook voor de gezelligheid naar het expierence center van HAVÉ Verwarming en ervaar het gemak van stoken met deze fantastische houtkachels.

Specificaties
MerkJacobus
Model9 houtkachel
Serie9 serie
Prijs1.795
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurAntraciet
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht130kg
Afmeting breedte62 cm
Afmeting hoogte78 cm
Afmeting diepte38 cm
BedieningHandbediening
AchterwandStaalwand
Minimaal vermogen5 kW
Maximaal vermogen10 kW
Rendement80 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte62.5 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoerJa
Energielabel
A
Ontdek Janco de Jong
De Friese firma Janco de Jong is producent en leverancier van de JAcobus en JAnus2 hout- en gaskachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap.
Meer over Janco de Jong
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van staal, RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.
Meer over stoken met een houtrookfilter