Icon Fires bio-ethanolhaarden

Icon Fires bio-ethanolhaarden

Sfeer en comfort komen samen

Icon Fires mag zichzelf een expert noemen op dit gebied door de lange geschiedenis van productie van bio-ethanolhaarden. Het assortiment bestaat Lees meer

Icon Fires mag zichzelf een expert noemen op dit gebied door de lange geschiedenis van productie van bio-ethanolhaarden. Het assortiment bestaat uit prachtige, exclusieve wand- en inbouwhaarden die branden op bio-ethanol. Naast de haarden, heeft Icon Fires ook losse branders ontworpen. Deze zijn door de hoogwaardige materialen zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo is er voor ieder huis of iedere tuin wel een geschikte haard of brander te vinden!

 

Lees minder
adjustments Filters
Icon Fires
Bio-Ethanol
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Icon Fires bio-ethanol haarden

De haarden van Icon Fires zijn haarden die branden op bio-ethanol. Deze brandstof is een milieuvriendelijke en geurloze brandstof. Het voordeel van een bio-ethanolhaard is dat er geen rookkanaal nodig is en er dus geen rook vanaf komt. Hierdoor is de haard gemakkelijk te installeren in uw woning. Daarbij is de haard ook eenvoudig te bedienen, u hoeft het bio-ethanol reservoir enkel bij te vullen, vervolgens de brander aan te steken en u bent klaar. De haarden van Icon Fires zijn inbouwhaarden wat zorgt voor een strakke uitstraling binnen uw woning en beschikken over lange branders waardoor u zicht heeft op een prachtig, uitgerekt vlammenspel! 

 

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over bio-ethanolhaarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de bio-ethanolhaard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de bio-ethanolhaard.

Ontdek al onze merken 

Naast bio-ethanolhaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals elektrische haardengashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRUDuroflameEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Italiana Camini, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over bio-ethanolhaarden in ons kenniscentrum

Een bio-ethanol haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een bio-ethanol haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google