Wordt uw huis gerenoveerd en wilt u ook de gezelligheid van een haard of kachel in huis? Dat kan! Wij bespreken hieronder een aantal mogelijkheden:

De inbouwhaard voor elke gewenste situatie

Is een moderne haard precies wat u zoekt? Wilt u ongestoord kunnen genieten van een prachtig vlammenspel? Dan is de inbouwhaard wat voor u. Deze kan namelijk op een strakke manier ingebouwd worden in de muur. Deze muur kan dan nog naar keuze geschilderd worden. Zo kunt u uw ruimte de uitstraling geven die het verdient. Houdt u juist meer van een klassieke haard? Dan is een inbouwhaard ook uitermate geschikt. Deze kan namelijk goed gecombineerd worden met een schouw. Heeft u in uw bestaande situatie al een schouw en wilt u alleen de haard vervangen? Dan is ook hier een inbouwhaard de oplossing.

 

De inzethaard voor de bestaande situatie

Men neemt vaak een inzethaard ter vervanging van een openhaard. Er is dan weinig breekwerk nodig en zo kan de haard gemakkelijk geïnstalleerd worden. Deze haarden zijn passend voor elke situatie, omdat ze in veel soorten en maten beschikbaar zijn.

 

Een houthaard of een gashaard?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen een inbouw- of inzethaard, dan heeft u verder nog de keuze tussen gas of hout. Geniet u het liefst van een knapperend haardvuur? Dan is een houtkachel de ideale keuze. Heeft u liever een haard die gemakkelijk te bedienen is? Dan is een gashaard perfect voor u. U hoeft maar één knop in te drukken om te genieten van een prachtig vlammenspel en heerlijke warmte.

 

Benieuwd geworden?

U kunt geen verkeerde keuze maken bij het kiezen van een haard. Kom snel een keer langs in ons Experience Center in Lunteren, waar u onder het genot van een kopje koffie geïnformeerd wordt over de verschillende soorten hout- en gashaarden.