Exclusieve bio-ethanolhaarden

Icon Fires is met jarenlange ervaring dé expert op het gebied van bio-ethanolhaarden. Het merk produceert exclusieve bio-ethanolhaarden. En het assortiment bestaat uit een serie hoogwaardige lineare branders, wand- en inbouwhaarden die allemaal branden op bio-ethanol. Doordat ze product met liefde en aandacht zijn ontwikkeld biedt Icon Fires exclusieve bio-ethanolhaarden die zich onderscheiden binnen de markt en echte eye-catchers zijn in vrijwel elke ruimte.

 

 

BEKIJK DE HAARDEN VAN ICON FIRES

Oplossingen voor alle interieurs

Elk interieur is anders en elke ruimte is verschillend. Net als de smaak van u als consument. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Met de bio-ethanolhaarden van Icon Fires kunt u alle kanten op en ze passen goed binnen elke type interieur. De haarden van Icon Fires zijn niet alleen makkelijk te combineren, maar staan ook voor kwaliteit, duurzaamheid en ze zien er ook nog eens ontzettend stijlvol uit. Dat maakt dat Icon Fires de oplossing biedt voor alle situaties.

Het draait allemaal om de unieke brander

De bio-ethanolhaarden van Icon Fires zijn allemaal uitgerust met een unieke en zeer efficiënte brander. Branders die zijn ontworpen om maximaal kwaliteit te leveren en op een duurzame manier een prachtig vlammenspel te realiseren. En dat allemaal met bio-ethanol, een milieuvriendelijke en hernieuwbare energiebron. We zetten de voordelen van deze unieke branders van Icon Fire op een rij voor u:

 • Schone verbranding, geen rook en minimale geur
 • Vlammenspel en warmte zijn eenvoudig te regelen 
 • Duurzaam door gebruik van hoogwaardige materialen
 • Prachtig vlammenspel voor elke interieurtype
 • Chique uitstraling door strak design

Voordelen Icon Fires

 • Vlammenspel en warmte eenvoudig zelf regelen
 • Lange brandtijd (tot 15 uur)
 • Geen rook en minimale geur
 • Zeer efficient en duurzaam
 • Eenvoudig te installeren
 • Gemaakt van de beste materialen en geproduceerd in Europa

BEKIJK DE HAARDEN VAN ICON FIRES

Icon Fires Slimline

De Slimline serie van Icon Fires biedt de oplossing voor smalle ruimtes. De bio-ethanolhaarden uit deze serie zijn namelijk de breedste op markt met de smalste afmetingen. Deze haarden zijn namelijk te verkrijgen tot een lengte van 2 meter. En door de geringe diepte zijn de modellen uit deze serie eenvoudig in te bouwen. Met de doorkijk bio-ethanolhaarden uit deze serie verbindt u makkelijk 2 ruimtes met elkaar. En evenals de overige modellen van Icon Fires zijn deze haarden eenvoudig te regelen met het vlamcontrolsysteem en produceren ze geen rook en minimale geur.

BEKIJK ICON FIRE SLIMLINE

Icon Fires Nero

Met de Icon Fires Nero serie brengt u eenvoudig sfeer in de ruimte. Deze serie bio-ethanalhaarden zijn eenvoudig hangend te installeren aan de muur middels een muurbeugel. De brander is net als bij de overige producten van Icon Fires gemaakt van degelijk materiaal en is eenvoudig te regelen. En naast het feit dat deze haarden heel efficiënt zijn, realiseren ze ook geen rook en is de eventuele geuroverlast minimaal. 

 

BEKIJK DE ICON FIRES NERO

Icon Fires Round

Met de ronde bio-ethanol branders van Icon Fires kunt u unieke situaties creëren. Doordat er gebruik is gemaakt van kwalitatieve hoogwaardige materialen zijn de branders geschikt om zo wel binnen als buiten huis te gebruiken. Ook bij deze ronde branders is het eenvoudig om de warmte en de vlam te regelen.  

BEKIJK DE ICON FIRES ROUND

Icon Fires inspireert

Bezoek hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar onze mooie collectie Icon Fires bio-ethanolhaarden.

BEZOEK HAVÉ