Faber Elektrische haarden

Faber Elektrische haarden

Sfeer en comfort komen samen

Dankzij 175 jaar aan vakmanschap kan Faber zichzelf de expert noemen in haarden. De e-MatriX serie van Faber beschikt over een unieke driedimensionale technologie waarmee een heel realistisch vlammenbeeld wordt gecreëerd. Voor iedereen is er wel een geschikte Faber haard te vinden, zo ook Lees meer

Dankzij 175 jaar aan vakmanschap kan Faber zichzelf de expert noemen in haarden. De e-MatriX serie van Faber beschikt over een unieke driedimensionale technologie waarmee een heel realistisch vlammenbeeld wordt gecreëerd. Voor iedereen is er wel een geschikte Faber haard te vinden, zo ook bij de e-MatriX serie. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en decoratie. Zo past je haard altijd perfect in jouw woonkamer!

Lees minder
adjustments Filters
Faber
Elektrisch
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Faber elektrische haarden

De elektrische haarden van Faber zijn er in verschillende soorten en maten. Naast front, tweezijdige- en driezijdige modellen, zijn er ook roomdivider- en doorkijkmodellen. Door het uitgebreide aanbod, is er voor iedere woning wel een geschikte haard te vinden.

De elektrische haarden van Faber zijn unieke haarden omdat zij beschikken over de Opti-Myst technologie. Hierbij wordt er door middel van licht en waternevel een vlam gerealiseerd die bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. Het vlammenspel van de elektrische haarden is niet alleen een lust voor het oog, maar maken ook het geluid van een knisperend houtvuur. Door deze techniek lijkt uw haard nog meer op een echte houtkachel.

Naast de gezelligheid van de speelse vlammen, geven de elektrische haarden van Faber ook warmte af. De haard is hierdoor niet alleen een sfeerelement binnen uw woning, maar ook een warmtebron!

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over elektrische haarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de elektrische haard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de elektrische haard.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

Leer alles over elektrische kachels in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een elektrische haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google