Filteren

CV-Pelletkachel

Met een CV-pelletkachel is het mogelijk om de eerste stappen te zetten om 'van het gas af te gaan' of in ieder geval te beginen met besparen op gas. Er zijn diverse manieren om de cv-pelletkachel in te zetten. Deze is bijvoorbeeld direct aan te sluiten op uw bestaande radiatoren en of vloerverwarming. De pelletkachel kan dan ‘tussen’ het bestaande verwarmings circuit geplaatst worden. Wilt u nog meer rendement uit de CV-pelletkachel halen dan kunt u deze ook in combinatie met een buffervat gaan gebruiken zodat deze ook het tapwater (om bijvoorbeeld te douchen) kan verwarmen. Als de pelletkachel uitgeschakeld wordt, of onvoldoende warmte afgeeft, dan neemt de CV-installatie het verwarmen gewoon weer over! 

Het voordeel van een CV-peleltkachel ten opzichte van een hout-CV kachel is dat in de pelletkachel al een deel van de benodigde techniek als een pomp, beveiliging en drukvat  verwerkt zijn. Onderstaand vindt u ons assortiment CV-pelletkachels.

Filters:
 1. Brandstof Pellets Verwijder dit artikel
 2. Type pelletkachel CV-pelletkachel Verwijder dit artikel
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 25

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 25

Van hoog naar laag sorteren

CV-pelletkachel

Het is zelfs mogelijk om door middel van een combinatie tussen een pellet-CV, zonnecollectoren, buffervat en eventuele waterpomp volledig autonoom te worden en niet meer afhankelijk te zijn van een gasaansluiting. Natuurlijk brengt dit wel de nodige investeringen met zich mee en dient u voldoende ruimte te hebben.

Het verwarmen met pelletkachel is milieuvriendelijk en voordelig. Daarnaast heeft het nog een aantal voordelen zoals: het een grotere mate van autonomie heeft en een CV-pelletkachel zeer eenvoudig in gebruik is. Dit alles in combinatie met het de gezelligheid van het vuur zorgt ervoor dat de toestellen steeds populairder worden in Nederland.

Meer weten over CV-pelletkachels? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming voor meer informatie. 

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: