CV-Pelletkachel

Wanneer u meer dan één ruimte wilt verwarmen is een CV-pelletkachel een goed alternatief voor uw bestaande CV-systeem. De pelletkachel kan ‘tussen’ het bestaande verwarmings circuit geplaatst worden. Uw bestaande CV zal wanneer er met de pelletkachel wordt verwarmd uitgeschakeld worden. Indien de pelletkachel uitvalt, uitgeschakeld wordt, of onvoldoende warmte afgeeft, dan neemt de CV-installatie het verwarmen gewoon weer over!

Filters:
 1. Brandstof Pellets Verwijder dit artikel
 2. Type pelletkachel CV-pelletkachel Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

CV-pelletkachel

Het is zelfs mogelijk om door middel van een combinatie tussen een pellet-CV, zonnecollectoren, buffervat en eventuele waterpomp volledig autonoom te worden en niet meer afhankelijk te zijn van een gasaansluiting. Natuurlijk brengt dit wel de nodige investeringen met zich mee en dient u voldoende ruimte te hebben.

Het verwarmen met pelletkachel is milieuvriendelijk en voordelig. Daarnaast heeft het nog een aantal voordelen zoals: het een grotere mate van autonomie heeft en een CV-pelletkachel zeer eenvoudig in gebruik is. Dit alles in combinatie met het de gezelligheid van het vuur zorgt ervoor dat de toestellen steeds populairder worden in Nederland.

Meer weten over CV-pelletkachels? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming voor meer informatie.