Afvoermateriaal bij HAVÉ Verwarming
Als gespecialiseerde leverancier beschikken we op ons vakgebied over Europa's grootste collectie rookgasafvoermaterialen en installatiematerialen voor de vakhandel. We leveren deze kwaliteitsproducten vanuit voorraad, doorgaans met eigen vervoer. Omdat we kennis van rookkanalen én van kachels hebben, is HAVÉ Verwarming het aanspreekpunt voor al uw vragen rondom de installatie van kachels en haarden.
Enkelwandig afvoermateriaal
Aluminium en RVS afvoermateriaal voor het aansluiten van uw gaskachels met een open verbranding. Blauw gegloeid, gegalvaniseerd, dikwandig, RVS en geëmailleerd afvoermateriaal voor hout- en kolenkachels.
Concentrisch afvoermateriaal
Voor het aansluiten van gashaarden met een gesloten verbranding hebben we concentrisch afvoermateriaal van Thermovent. Verkrijgbaar in diameters 100/150, 130/200 en 150/200. En wanneer u voorraad houdt: u hoeft maar één kanaal in voorraad te hebben. Er zijn namelijk aansluitstukken voor alle gangbare haarden- en kachelmerken.
Dubbelwandig afvoermateriaal

We leveren dubbelwandig geïsoleerd afvoermateriaal van de merken Tubest, HVDW en Poujoulat. Beide systemen zijn CE gekeurd volgens de EN1856-1 norm. U kunt deze schoorsteensystemen gebruiken voor het monteren van een compleet kanaal voor uw hout, gas en oliegestookte kachels. Voor het installeren van een kanaal voor een kolenkachel kunt u Poujoulat gebruiken.

HVDW dubbelwandig geïsoleerde rookkanalen
HAVÉ Verwarming start met de verkoop van een nieuw RVS dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal van het merk HVDW. Dit Nederlandse fabricaat wordt gemaakt in opdracht van HAVÉ Verwarming en is een kwalitatief hoogstaand product. Het rookgasafvoersysteem is met mineraal wol geïsoleerd enverkrijgbaar in verschillende diameters. Het standaard assortiment bestaat uit de diameters 150mm, 180mm, 200mm en 250mm, waarvan diameter 150mm en 200mm direct uit voorraad leverbaar zijn. De afwerking is strak en daardoor prima geschikt voor zichtmontage.
Voordelen van onze HVDW-rookkanalen:
  • Schoorsteen brandbestendig
  • Mineraal wol 25mm
  • Fabrieksgarantie 20 jaar.
  • Lichtgewicht, groot montagegemak
  • Strak en glad design, geschikt voor zichtmontage
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Wil je meer weten over de producten van HVDW bij HAVÉ Verwarming? Bekijk hier de brochure of neem direct contact met ons op.
Flexibele schoorsteenvoering

Om uw kachel op een bouwkundig (gemetseld) kanaal aan te sluiten leveren we flexibele schoorsteenvoeringen. Inox voor het aansluiten van uw gaskachels, Multinox voor houtkachels en Multinox HR voor het aansluiten van kolenkachels.

Rookgasventilator
Een open haard of kachel is een sieraad voor de woonkamer. Maar elke open haard, of er nu gestookt wordt met vaste of gasvormige brandstoffen, heeft een goede rookgasafvoer nodig. De aanwezige trek in het schoorsteenkanaal is hierbij een bepalende factor. Een rookgasventilator zorgt voor voldoende trek en garandeert daardoor een feilloze werking van de open haard of kachel onder alle omstandigheden.
Bouwartikelen

HAVÉ Verwarming levert alle mogelijke montagematerialen voor het compleet installeren van uw rookkanaal. Bijvoorbeeld: dakdoorvoeren, loodslabben, nisbussen, montagebeugels, schoorsteenkappen, ventilatoren en sierkappen.

Kachelonderdelen
Voor het onderhoud van uw kachel kunt u bij ons terecht voor alle benodigde onderdelen. Zoals bijvoorbeeld afdichtingskoord, hittebestendig glas, thermokoppels, waakvlambranders voor gaskachels en grondroosters en vlamkeerplaten voor houtkachels.
Accessoires en onderhoudsmiddelen

Ook diverse accessoires voor uw kachel behoren tot de collectie. Onder andere: schoorsteenveegmateriaal, vloerplaten (glas of staal), haardstellen en aszuigers. Ook leveren we Zebraline, ruitenreiniger en spuitbussen hittebestendige lak om uw kachel er weer als nieuw uit te laten zien.

Het bestellen van afvoermaterialen
Wilt u ook over al deze installatiematerialen kunnen beschikken en gebruik maken van onze voorraad? Neem dan contact met ons op via de mail (info@haveverwarming.nl) of telefoon (0318-488600 verkoopbinnendienst).