Afvoermateriaal bij
HAVÉ Verwarming

Als gespecialiseerde leverancier beschikken we op ons vakgebied over Europa's grootste collectie rookgasafvoermaterialen en installatiematerialen voor de vakhandel. We leveren deze kwaliteitsproducten vanuit voorraad, doorgaans met eigen vervoer. Omdat we kennis van rookkanalen én van kachels hebben, is HAVÉ Verwarming het aanspreekpunt voor al uw vragen rondom de installatie van kachels en haarden.

Enkelwandig afvoermateriaal

Aluminium en RVS afvoermateriaal voor het aansluiten van uw gaskachels met een open verbranding. Blauw gegloeid, gegalvaniseerd, dikwandig, RVS en geëmailleerd afvoermateriaal voor hout- en kolenkachels.

Concentrisch afvoermateriaal

Voor het aansluiten van gashaarden met een gesloten verbranding hebben we concentrisch afvoermateriaal van Thermovent. Verkrijgbaar in diameters 100/150, 130/200 en 150/200. En wanneer u voorraad houdt: u hoeft maar één kanaal in voorraad te hebben. Er zijn namelijk aansluitstukken voor alle gangbare haarden- en kachelmerken.

Dubbelwandig afvoermateriaal

We leveren dubbelwandig geïsoleerd afvoermateriaal van de merken Tubest, HVDW en Poujoulat. Beide systemen zijn CE gekeurd volgens de EN1856-1 norm. U kunt deze schoorsteensystemen gebruiken voor het monteren van een compleet kanaal voor uw hout, gas en oliegestookte kachels. Voor het installeren van een kanaal voor een kolenkachel kunt u Poujoulat gebruiken.

Flexibele schoorsteenvoering

Om uw kachel op een bouwkundig (gemetseld) kanaal aan te sluiten leveren we flexibele schoorsteenvoeringen. Inox voor het aansluiten van uw gaskachels, Multinox voor houtkachels en Multinox HR voor het aansluiten van kolenkachels.

Rookgasventilator

Een open haard of kachel is een sieraad voor de woonkamer. Maar elke open haard, of er nu gestookt wordt met vaste of gasvormige brandstoffen, heeft een goede rookgasafvoer nodig. De aanwezige trek in het schoorsteenkanaal is hierbij een bepalende factor. Een rookgasventilator zorgt voor voldoende trek en garandeert daardoor een feilloze werking van de open haard of kachel onder alle omstandigheden.

Bouwartikelen

HAVÉ Verwarming levert alle mogelijke montagematerialen voor het compleet installeren van uw rookkanaal. Bijvoorbeeld: dakdoorvoeren, loodslabben, nisbussen, montagebeugels, schoorsteenkappen, ventilatoren en sierkappen.

Kachelonderdelen

Voor het onderhoud van uw kachel kunt u bij ons terecht voor alle benodigde onderdelen. Zoals bijvoorbeeld afdichtingskoord, hittebestendig glas, thermokoppels, waakvlambranders voor gaskachels en grondroosters en vlamkeerplaten voor houtkachels.

Accessoires en onderhoudsmiddelen

Ook diverse accessoires voor uw kachel behoren tot de collectie. Onder andere: schoorsteenveegmateriaal, vloerplaten (glas of staal), haardstellen en aszuigers. Ook leveren we Zebraline, ruitenreiniger en spuitbussen hittebestendige lak om uw kachel er weer als nieuw uit te laten zien.

Het bestellen van afvoermaterialen

Wilt u ook over al deze installatiematerialen kunnen beschikken en gebruik maken van onze voorraad? U kunt zelf bestellingen plaatsen via ons dealerportaal. Een andere manier om afvoermaterialen te bestellen is om direct contact te leggen met onze binnendienst (info@haveverwarming.nl).

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google