Hangende gashaarden

Hangende gashaarden

Sfeer en comfort komen samen

Doe eens gek en hang uw gashaard op! We maken een onderscheid tussen de 'normale' hangende gashaarden en de afvoerloze gashaarden, ook wel vuurschilderijen Lees meer

Doe eens gek en hang uw gashaard op! We maken een onderscheid tussen de 'normale' hangende gashaarden en de afvoerloze gashaarden, ook wel vuurschilderijen genoemd.

Lees minder
Filters
Gas
Hangend

Voordeel van het ophangen van een gashaard

Wanneer u kiest voor een hangende gashaard kiest u voor ruimte, flexibiliteit en een vrij zicht. Alle hangende gashaarden met het zogenaamde gesloten systeem hebben meerdere ruiten zodat het vuur van verschillende kanten gezien wordt en het ruimtelijke nog eens wordt versterkt. 

De hoogte van uw hangende gashaard

Een groot voordeel van een hangende gashaard ten opzichte van een vrijstaande gaskachel is de hoogtebepaling. Een vrijstaande gaskachel kiest u op hoogte. De hangende gaskachel kunt u op iedere hoogte hangen afhankelijk van plaats en ruimte. In de de woonkamer en zithoek zal de hangende gaskachel over het algemeen lager geplaatst worden zodat je in het vuur kijkt en er niet onder tegenaan. Hangt u de haard echter in de keuken of juist aan een muur tussen het zit en eetgedeelte in, dan wordt er vaker gekozen om de gaskachel hoger op te hangen omdat de eetkamerstoelen meestal wat hoger zijn en je sowieso van een afstand dan het vuur beter kan zien.

>Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachels, pelletkachels en elektrische haarden van merken zoals:

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke vragen kunt u stellen aan onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

Nieuwe gasketelwet
Bent u op zoek naar een gashaard of kachel in huis? Of installeert u zelf gashaarden en...
De opties bij een gashaard
Gashaarden zijn niet alleen echte sfeermakers, maar bieden ook vele mogelijkheden en opties. Wij vertellen u...
Wat zijn de kosten van een gashaard of gaskachel?
De aankoop van een kachel is een investering voor een lange tijd. Daarom is een goede voorbereiding erg handig. Hieronder...
Veel gestelde vragen over schoorsteenkanalen en rookgasafvoeren
Als ik een bestaand schoorsteenkanaal heb, kan ik deze dan voor de rookgasafvoer gebruiken? Of het bestaande...
Welke varianten gashaarden zijn er?
Gashaarden zorgen voor veel gemak; met het indrukken van één knop komt de kachel tot leven. De warmte...
Een roomdivider; hip en functioneel!
Een haard in het midden van de woonruimte? Op deze manier kunt u twee verschillende leefruimtes creëren, met vanaf...
Help! Welke kachel of haard kies ik met een renovatie?
Wordt uw huis gerenoveerd en wilt u ook de gezelligheid van een haard of kachel in huis? Dat kan! Wij bespreken hieronder...

Gashaard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een gashaard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google