Hoek gashaard

Hoek gashaard

Sfeer en comfort komen samen

Voor elke hoekopstelling in uw woning is er bij HAVÉ Verwarming wel een hoek gashaard te vinden. De hoek gaskachel is er in veel soorten en maten. Het assortiment hoek gashaarden varieert per merk in breedte, hoogte, diepte, vlambeeld, houtset en Lees meer

Voor elke hoekopstelling in uw woning is er bij HAVÉ Verwarming wel een hoek gashaard te vinden. De hoek gaskachel is er in veel soorten en maten. Het assortiment hoek gashaarden varieert per merk in breedte, hoogte, diepte, vlambeeld, houtset en vermogen.

Lees minder
Filters
Gas
Hoek
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Wat is een gashaard?

Een gashaard is een haard die warmte produceert door het verbranden van gas. Deze haarden zijn aangesloten op het gasnet (of op propaan flessen) en worden zo dus altijd voorzien van voldoende brandstof. Vandaag de dag zijn gashaarden zo realistisch dat ze amper van een echt houtvuur zijn te onderscheiden. Het stoken van een gashaard biedt daarnaast ook vele voordelen.

De brandstof voor de gashaarden wordt moeiteloos aangevoerd. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over de brandstof zoals dat wel het geval is bij houtkachels en pelletkachels. Daarnaast is de warmteafgifte van elke gashaard is uitstekend regelbaar, met een druk op de knop heeft u een prachtig vuurbeeld. Dit realiseert u middels een afstandsbediening of via uw mobiele telefoon of tablet met een app.

Een gashaard heeft ook nog eens een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. De meeste moderne (gesloten) gashaarden realiseren een hoog rendement, wat ervoor zorgt dat u het maximale uit uw haard haalt.

 

 

 

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bewonder onze collectie hoekhaarden zelf 

Zoals u ziet, een ruime keuze. Laat u daarom vrijblijvend adviseren in het grootste Experience Center van Nederland!

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met een 4,6