Hoek kachel

Hoek kachel

Sfeer en comfort komen samen

Weinig ruimte in huis, maar toch de aanwezige ruimte optimaal benutten? Een hoek kachel biedt hierbij uitkomst. Een hoek kachel is namelijk de geschikte kachel voor het plaatsen in een hoek en is zowel beschikbaar als elektrisch, hout- Lees meer

Weinig ruimte in huis, maar toch de aanwezige ruimte optimaal benutten? Een hoek kachel biedt hierbij uitkomst. Een hoek kachel is namelijk de geschikte kachel voor het plaatsen in een hoek en is zowel beschikbaar als elektrischhout- gaskachel. De meeste hoek kachels beschikken over een tweezijdig vuurbeeld en geven dus een perfect zicht op het vuur.

Lees minder
adjustments Filters
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Hoekkachels hebben glas aan de voorzijde en aan de zijkant waardoor u vanuit meerdere kanten zicht heeft op het prachtige vlammenspel. Naast het perfecte zicht op het vuur zorgen deze hoekhaarden voor een heerlijke warme en gezellige sfeer in uw woning. De beleving van de kachel is zo nog intenser. 

Type en soorten kachels en haarden:

Naast hoek kachels zijn haarden en kachels in vele soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachels, gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Kom langs en ervaar het zelf 

Meer weten over de opties met een hoek kachel? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming.  

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google