Deense familie trots

Het Deense houtkachelmerk Jydepesjen is in 1979 opgericht door de familie Nielsen. Vanaf de eerste dag lag de focus op de beste kwaliteit, mooie designs en innovatieve technieken. Het luchtcontrole-systeem is een voorbeeld van zo’n innovatieve techniek. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds in handen van familie. De volgende generatie van de familie heeft nu de leiding over het bedrijf en de dagelijkse werkzaamheden. Kwaliteit, innovatie en design staan nog steeds hoog in het vaandel bij Jydepejsen.

Bekijk de hele Jydepejsen serie

Regel het vlammenspel zelf

Met de houtkachels van Jydepesjen regel je zelf je eigen vuur. Dit kan eenvoudig met de DuplicAir toepassing. Met dit speciale controlesysteem bepaalt u zelf de luchttoevoer en is een optimale verbranding gegarandeerd. Het is makkelijk te bedienen en zorgt voor een optimale warmte oplossing gedurende de levensduur van de kachel. Het bepalen van uw eigen vuur en accurater stoken wordt zo wel heel makkelijk.

Automatic air control bij de Omega serie

Het nieuwe systeem van Jydepejsen; DIR (DuplicAir Intelligent Response®) and DIC (DuplicAir Intelligent Control®). Dit is een optie die bij de Omega serie erbij gekocht kan worden.

  • Bedienen met smartphone of tablet
  • Bespaar tot 30%
  • Optimale milieuvriendelijke verbranding
  • Werkt ook automatisch zonder smartphone of tablet

AANGENAME WARMTE

Door de uitgekiende convectie mogelijkheden van de Jydepejsen kachels begint de kachel na het aansteken al snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet alleen door de warmtestraling. Door het lage vermogen zijn Jydepejsen kachels ook ideaal voor in Nederlandse huizen.

Ervaar de warmte van speksteen

Als een van de eerste merken is het Deense Jydepesjen in 1986 de samenwerking aangegaan met Finse speksteenfabrikant Tulikivi. Deze samenwerking tussen de twee fabrikanten is nu sterker dan ooit. Tulikivi heeft meer dan 35 jaar ervaring in het graven en verwerken van hoogwaardig speksteen. Het product vindt zijn oorsprong in Finland. De gehele Troja-serie van Jydepejsen is opgebouwd met speksteen.

Bekijk de Troja-serie

DE SENZA SERIE

SENZATIONEEL HOUT STOKEN

De Jydepejsen Senza houtkachel is uitermate geschikt voor huizen met een lage warmtebehoefte, zoals energiezuinige huizen, kleinere woonkamers, of zomerhuizen. De voor- en bovenzijde bestaan uit massief gietijzer. De deur sluit vanzelf d.m.v. magneten, wat de kachel een elegante en stijlvolle aanblik geeft. De Senza is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, met of zonder zijruiten. Bij de modellen met zijruiten heb je vanaf drie zijden een prachtig zicht op het vuur. Deze ruiten houden zichzelf schoon, uniek!

Bekijk de Jydepejsen Senza

Raak geïnspireerd door de designkachels van Jydepejsen


Breng een bezoek aan hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de grote collectie Jydepejsen kachels.

Bezoek HAVÉ