Jydepejsen Troja 45 speksteen

Vergelijkbaar product in showroom
7.195
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Jydepejsen Troja 45

De prachtige ronde speksteenkachel Jydepejsen Troja 45 is ideaal voor royale huizen. Het massieve Finse speksteen om deze houtkachel maakt een uiterst efficiënte warmteverspreiding mogelijk en de speksteenbekleding is nauwkeurig aangepast aan de inzethaard. De natuurlijke decoratie van elke Jydepejsen Troja maakt dat ieder model uniek is. De Jydepejsen Troja heeft aan de bovenzijde een convectierooster waardoor regeling van de warmteverspreiding door het convectiekanaal mogelijk is.


Varianten op de Troja

De Troja van Jydepejsen is er in drie varianten. De middelste Troja 45 zoals deze en dan heeft de Troja nog twee broers, de kleinere Troja 44 en de hogere Troja 46. Deze verschillen alleen in hoogte.


DuplicAir® in de Jydepejsen houtkachels

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld controlesysteem dat een optimale verbranding garandeert. Dit gepatenteerde systeem is zeer eenvoudig (via een draaischijf) te bedienen en biedt een optimale verwarmingsoplossing gedurende de gehele levensduur van de kachel.


Extra zekerheid

5 jaar garantie: de extra lange garantieperiode van Jydepejsen biedt u als klant meer zekerheid bij uw aankoop. 


Bekleed met vermiculiet

Binnenbekleding: de vermiculiet platen die in de verbrandingskamers van Jydepejsen kachels worden geplaatst, zijn bestand tegen directe blootstelling aan vlammen tot wel 1100 graden celsius. De platen isoleren de verbrandingskamer perfect, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie (hoger rendement etc.) van de houtkachel wordt bereikt.


Kom de Troja bekijken in hét Experience Center

Een bezoek aan het Experience Center te Lunteren is altijd interessant. Kom ook de verschillende Jydepejsen kachels bij ons bekijken!

Specificaties
MerkJydepejsen
ModelTroja 45 speksteen
SerieTroja
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal, Speksteen
KleurZwart
Kleur 2Grijs
ShowroomstatusVergelijkbaar product in showroom
Gewicht410kg
Afmeting breedte55 cm
Afmeting hoogte182 cm
Afmeting diepte55 cm
DraaibaarNee, deze kachel is niet draaibaar
BedieningHandbediening
AchterwandVermiculite
Nominaal vermogen7 kW
Minimaal vermogen3 kW
Maximaal vermogen8 kW
Rendement79 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte97.4 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoer100 millimeter
Energielabel
A
Ontdek Jydepejsen
Jydepesjen is een Deens houtkachelmerk en is in 1979 opgericht door de familie Nielsen. Vanaf het begin lag de focus op de beste kwaliteit, mooie designs en innovatieve technieken. Het luchtcontrole-systeem is een voorbeeld van zo’n innovatieve techniek.
Meer over Jydepejsen
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter