Filteren

Elektrische vrijstaande haarden en kachels

Met een vrijstaande elektrische haard bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande elektrische haard makkelijker verplaatsen of vervangen.
Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Verwijder dit artikel
 2. Type kachel Vrijstaand Verwijder dit artikel
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 27

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 27

Van hoog naar laag sorteren

Elektrische vrijstaande haarden

Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen. Het enige wat een elektrische haard nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen water. Daarbij ligt de investering die nodig is bij een vrijstaande kachel meestal lager dan van een inbouw.

Een vrijstaande sfeerhaard

Een elektrische haard is een echte sfeerhaard. Geen gedoe, geen rook, geen benodigde gasaansluiting: een elektrische haard combineert gemak en comfort met sfeer. Een vrijstaande elektrische haard zorgt ervoor dat u sfeer kunt creëren waar u maar wilt. U bent haast niet gebonden aan de locatie en kunt uw sfeerhaard vaak eenvoudig plaatsen op de plek waar u het meest ervan zult genieten. Bijvoorbeeld in de woonkamer, voor meer sfeer in de avonduren. Of in de eetkamer. Wedden dat u langer zult natafelen?

Type en soorten elektrische haarden:

Elektrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachelsinbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende eleketrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en gashaarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bezoek ons Experience Center 

Meer weten over elektrische vrijstaande kachels? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren.

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: