Elektrische vrijstaande haarden en kachels

Elektrische vrijstaande haarden en kachels

Sfeer en comfort komen samen

Met een vrijstaande elektrische haard bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande elektrische haard makkelijker verplaatsen of Lees meer
Met een vrijstaande elektrische haard bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande elektrische haard makkelijker verplaatsen of vervangen. Lees minder
adjustments Filters
Elektrisch
Vrijstaand
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Elektrische sfeerhaard

Een elektrische haard is een echte sfeerhaard. Geen gedoe, geen rook, geen benodigde gasaansluiting: een elektrische haard combineert gemak en comfort met sfeer. Een vrijstaande elektrische haard zorgt ervoor dat u sfeer kunt creëren waar u maar wilt. U bent haast niet gebonden aan de locatie en kunt uw sfeerhaard vaak eenvoudig plaatsen op de plek waar u het meest ervan zult genieten. Bijvoorbeeld in de woonkamer, voor meer sfeer in de avonduren. Of in de eetkamer. Wedden dat u langer zult natafelen?

Ontdek onze merken

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaarden, houtkachels en bio-ethanolhaarden van merken zoals:

Type en soorten elektrische haarden

Elektrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachels, inbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende elektrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

 

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u de kachel of haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Dergelijke vragen kunt u stellen aan een van onze adviseurs Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

Elektrische haard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een Elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de kachel van uw dromen vindt, kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 kachels en haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google