DRU
Virtuo serie

Bij DRU streven ze naar perfectie, waarbij innovatie een groot rol speelt. Hierdoor zijn ze steeds bezig met het (door)ontwikkelen van hun haarden en kachels en loopt het merk voorop met de nieuwste technologieën. De DRU Virtuo elektrische haard is daar een prachtig voorbeeld van!

Bekijk het DRU aanbod have-arrow

DRU Virtuo elektrische haarden
Dru Virtuo elektrische haard

Sfeer uit een stekker

Ontdek het nieuwe elektrische vuur

De vraag naar elektrische haarden wordt met de dag groter. Elektrisch vuur wordt steeds populairder. Men wil een vlammenspel in huis halen dat niet te onderscheiden is van een echt knapperend houtvuur en bij voorkeur te realiseren met een stekker. Waarom? We willen wel de gezelligheid en de romantiek van vuur, maar liever niet de uitstoot. Precies daarom heeft DRU het vuur opnieuw uitgevonden. Geen traditionele brandstoffen, wél de sfeer. Vanaf nu kan het. Met trots presenteert DRU de Virtuo-serie. Het nieuwe vuur, zonder fratsen. Te realiseren met een stekker! Maak kennis met de innovatieve elektrische haarden van DRU.

Warmte en sfeer met een stekker

De DRU Virtuo is namelijk niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan u driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van uw kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kunt u de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. U hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de warmte en een vlammenspel te genieten!

Bekijk de DRU Virtuo have-arrow

Unieke innovaties

op een rij

DRU staat bekend als een toonaangevende fabrikant van haarden en kachels die voorloopt op het gebied van innovatie. En dit bewijzen ze nog maar eens met de introductie van de Virtuo-serie. Deze elektrische haarden zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Wij zetten ze op een rij voor u:

 • Unieke projectietechnieken creëert verschillende soorten vlambeelden
 • LED gloeibed versterkt de vlameffecten
 • Geluid van een knapperend haardvuur
 • Voorzien van thermostaat functie
 • Optionele convectiespoiler zorgt voor optimale luchtcirculatie
DRU Virtuo elektrische haard
Afbeelding

De behoefte aan warmte en sfeer

Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. De menselijke behoefte aan warmte en sfeer is er altijd. De DRU Virtuo speelt hier perfect op in. Zonder gedoe zorgeloos genieten, de Virtuo laat zich met geen enkele andere haard vergelijken.

Virtuo-Flame®, genieten in 3D

DRU geeft een nieuwe dimensie aan elektrisch vuur. Want vanaf welke zijde u ook wilt genieten van de DRU Virtuo, het maakt dankzij de door DRU ontwikkelde projectietechniek niet uit. is het nieuwe vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Daarom

kiest u voor een elektrische haard van DRU

De elektrische haarden van DRU kennen vele voordelen:

 • Sfeer en warmte uit een stekker
 • Minimale CO2 uitstoot
 • Unieke innovaties
 • Plug & play, overal te plaatsen
 • Geen schoorsteen nodig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kies je eigen design en afwerking
Dru Virtuo elektrische haarden

DRU Virtuo Evolve
The future is available now

Afbeelding

Uitgelichte DRU Virtuo haarden

Op zoek naar de haard of kachel van uw dromen? Kom, zonder het maken van een afspraak, bekijk alle elektrische haarden of kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

DRU Virtuo 100/3 Evolve
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 5.295
DRU Virtuo 100 Evolve
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 5.195
DRU Virtuo 130/3 Evolve
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 6.395
DRU Virtuo 180/3 Evolve
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 6.995

Ontdek DRU Virtuo elektrische haarden ook in ons Experience Center

Een elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google