DRU VIRTUO SERIE

Bij DRU streven ze naar perfectie, waarbij innovatie een groot rol speelt. Hierdoor zijn ze steeds bezig met het (door)ontwikkelen van hun haarden en kachels en loopt het merk voorop met de nieuwste technologieën. De DRU Virtuo elektrische haard is daar een prachtig voorbeeld van!

Ontdek het elektrische vuur van DRU

Ontdek het nieuwe elektrische vuur

 De vraag naar elektrische haarden wordt met de dag groter. Elektrisch vuur wordt steeds populairder. Men wil een vlammenspel in huis halen dat niet te onderscheiden is van een echt knapperend houtvuur en bij voorkeur te realiseren met een stekker. Waarom? We willen wel de gezelligheid en de romantiek van vuur, maar liever niet de uitstoot. Precies daarom heeft DRU het vuur opnieuw uitgevonden. Geen traditionele brandstoffen, wél de sfeer. Vanaf nu kan het. Met trots presenteert DRU de Virtuo-serie. Het nieuwe vuur, zonder fratsen. Te realiseren met een stekker! Maak kennis met de innovatieve elektrische haarden van DRU.

Warmte en sfeer met een stekker

De DRU Virtuo is namelijk niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan u driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van uw kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kunt u de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. U hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de warmte en een vlammenspel te genieten!

ONTDEK DE DRU VIRTUO

Unieke innovaties

DRU staat bekend als een toonaangevende fabrikant van haarden en kachels die voorloopt op het gebied van innovatie. En dit bewijzen ze nog maar eens met de introductie van de Virtuo-serie. Deze elektrische haarden zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Wij zetten ze op een rij voor u:

-    Unieke projectietechniek creëert verschillende soorten vlambeelden

-    LED gloeibed versterkt de vlameffecten

-    Geluid van een knapperend haardvuur

-    Voorzien van thermostaat functie

-    Optionele convectiespoiler zorgt voor optimale luchtcirculatie

 

De behoefte aan warmte en sfeer

Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. De menselijke behoefte aan warmte en sfeer is er altijd. De DRU Virtuo speelt hier perfect op in. Zonder gedoe zorgeloos genieten, de Virtuo laat zich met geen enkele andere haard vergelijken.

Virtuo-Flame®, genieten in 3D

DRU geeft een nieuwe dimensie aan elektrisch vuur. Want vanaf welke zijde u ook wilt genieten van de DRU Virtuo, het maakt dankzij de door DRU ontwikkelde projectietechniek niet uit. is het nieuwe vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden.
Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Daarom kiest u voor een elektrische haard van DRU

 

De elektrische haarden van DRU kennen vele voordelen:

-   Sfeer en warmte uit een stekker

-   Minimale CO2 uitstoot

-   Unieke innovaties

-   Plug & play, overal te plaatsen

-   Geen schoorsteen nodig

-   Onderhoudsvriendelijk

-   Kies je eigen design en afwerking

DRU: HET (ELEKTRISCH) VUUR BRANDT WERELDWIJD


Bezoek hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de collectie elektrische DRU haarden

Bezoek HAVÉ