Filteren

JAcobus houtkachels

Sinds 1981 worden er topkachels gemaakt door Janco de Jong. Sinds kort is de Jacobus houtkachel toegevoegd aan het assortiment. De houtkachels van JAcobus zijn nog duurzamer dan de JAnus houtkachels. Alle ervaring die is opgedaan met de fabricage van de JAnus kachel is gestopt in de ultieme houtkachel, de JAcobus. Op technische en kwalitatieve voorsprong met een JAcobus houtkachel.

Filters:
 1. Merk Jacobus Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. JAcobus 12 Betonhoutkachel
  JAcobus 12 Betonhoutkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.895
 2. JAcobus 9 houtkachel
  JAcobus 9 houtkachel
  Brandend in de showroom
  1.895
 3. JAcobus 9 kookkachel
  JAcobus 9 kookkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.695
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 4. JAcobus 6 doorkijk houtkachel
  JAcobus 6 doorkijk houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.545
 5. JAcobus 12 doorkijk houtkachel
  JAcobus 12 doorkijk houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.945
 6. JAcobus 12 kookkachel
  JAcobus 12 kookkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.895
 7. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat door de volledige verbranding de ruit van de houtkachel perfect schoon blijft. De JAcobus houtkachel heeft ten opzichte van de JAnus houtkachel niet alleen een geheel ander verbrandingssysteem, maar er is ook beter en zwaarder materiaal gebruikt voor de vervaardiging van de houtkachel. Zo blijft de houtkachel langer warm en bereikt hij een hogere temperatuur bij de stralings-en convectiewarmte. Bovendien wordt extra gemak geleverd doordat de luchttoevoer maar met één knop bediend hoeft te worden. Daardoor is er altijd een juiste verhouding tussen de op vijf posities aangevoerde verbrandingslucht. Bovendien heeft de JAcobus mogelijkheden voor luchttoevoer van buiten, wat de houtkachel ideaal maakt voor goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen.

Soorten houtkachels

Wanneer u op zoekt bent naar een houtkachel of houthaard komt u er al snel achter dat houtkachels er in vele soorten en maten zijn. Over het algemeen kunnen we houtkachels verdelen in de volgende categorieën:

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar alle houtkachels- en haarden van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder. HAVÉ Verwarming levert haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenK-StoveNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders.

JAcobus houtkachels brandend zien?

Wij kunnen ons heel erg goed voorstellen dat u voordat u een keuze maakt en tot aankoop over gaat de JAcobus eens in het echt wilt zien branden. Kijken of deze houtkachels alles waarmaakt. dat kan, in ons Experience Center hebben wij de JAcobus 9 brandend voor u opgesteld. Graag tot ziens in Lunteren!