Filteren

Janco de Jong

De Friese firma Janco de Jong is producent en leverancier van de JAcobus en JAnus2 houtkachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap. Inmiddels is de JAnus opgevolgd door de duurzamere JAcobus houtkachel, de JAnus2 die als hout- of gaskachel leverbaar is en de JAnus pellet. Op enkele kachels van Janco de Jong zit zelfs op de basis van kachel levenslange garantie.

Filters:
 1. Merk Jacobus Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. JAcobus 12 Betonhoutkachel
  JAcobus 12 Betonhoutkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.895
 2. JAcobus 9 houtkachel
  JAcobus 9 houtkachel
  Brandend in de showroom
  1.895
 3. JAcobus 9 kookkachel
  JAcobus 9 kookkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.695
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 4. JAcobus 6 doorkijk houtkachel
  JAcobus 6 doorkijk houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.545
 5. JAcobus 12 doorkijk houtkachel
  JAcobus 12 doorkijk houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.945
 6. JAcobus 12 kookkachel
  JAcobus 12 kookkachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.895
 7. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

De kachels van Janco de Jong kenmerken zich al sinds 1981 door een sobere, moderne uitstraling gecombineerd met een hoog ontwikkelde verbrandingstechniek. De huidige houtkachels van Janco de Jong lijken wat uiterlijk betreft nog steeds op het oorspronkelijke gewilde ontwerp. Aan de kwaliteit is niets veranderd, nog steeds kenmerkt Janco de Jong zich met degelijke en kwalitatief goede producten. Dat maakt de JAcobus van Janco de Jong de best verkochte houtkachel van Nederland.