JAnus2 gashaarden

De jongste serie kachels van de firma Janco de Jong wordt verkocht onder de naam JAnus2. Deze kachels combineren het fraaie design van de bestaande kachels en de unieke verbrandingstechniek van de JAcobus houtkachel met nieuwe looks én met mogelijkheden om de kachel met een gasunit uit te rusten.

Filters:
  1. Merk JAnus2 Verwijder dit artikel
  2. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Filteren
  1. JAnus2 Ule gas
    JAnus2 Ule gas
    Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
    2.495
  2. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

JAnus2 gas- en houtkachels

De JAnus2 kan dus als houtkachel en als gaskachel geleverd worden, en zowel in twee verschillende staande uitvoeringen als in een hangende uitvoering. Voor de houtkachelvariant wordt gebruik gemaakt van dezelfde duurzame verbrandingstechniek als bij de JAcobus. De gaskachelvariant is uitgerust met een gasunit van de firma Faber uit Heerenveen. Al jaren lang de specialist op het gebied van gashaarden.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Ervaar de JAnus2 gaskachels zelf

Kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de warmte en gezellig van de JAnus2 gaskachels zelf.